Οι ιστορίες του “Έμπορα”, του “Σερκάν”, του “Σάρακα”, της “Καταφερτζούς”, του “Κανάγια¨ και της “Πρέσβυρας”, θα σταθούν δίπλα σ’εκείνες του “Τύλωρα” και του “Αντάμη”. 


Ιδανικοί αφηγητές οι δημιουργοί τους, οι Γιαγκίνηδες: δυο νέα παιδιά, που με πάθος και φλόγα έβαλαν στίχους και μελωδίες σε όσα μοιράστηκαν μαζί τους εκείνοι που κοντοστάθηκαν να τους ακούσουν στα στενά της Θεσσαλονίκης.  
Μετά την περιπλάνησή τους ανά την Ελλάδα και τις sold out εμφανίσεις τους, όπου σύστησαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τα ρεμπέτικα, τα λαϊκά και τα παραδοσιακά τραγούδια, συναντούν ξανά το αθηναϊκό κοινό στο Κύτταρο στις 26/02. 
Στην ιστορική σκηνή της πόλης θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους, αλλά και όσα αγαπούν, αυτή την φορά με full band. 

Η παρέα των Γιαγκίνηδων – κατά κόσμον Σπύρος Ζήσης και Παναγιώτης Σικλαφίδης – μεγαλώνει, με τον Σπύρο Κουρούμπετση στα κρουστά και τον Σταύρο Μακρή στο κοντραμπάσο. 
Το μουσικό σχήμα, το οποίο ξεκίνησε το 2019 κι έστρεψε το βλέμμα των μουσικόφιλων πάνω του διευρύνοντας συνεχώς τους ακροατές του, έρχεται ξανά για θυμίσει τί μας συνδέει με τα αιώνια τραγούδια, αλλά και τη δύναμή τους να φτιάχνουν ένα ευγενές σύμπαν για να συναντηθούμε όλοι: για να σμίξουν οι ανάσες στους στίχους των τραγουδιών, να σηκωθούν τα χέρια ψηλά και να διατηρηθεί η φλόγα της επιθυμίας ζωντανή: το γιαγκίνι….

ΓΙΑΓΚΙΝΗΔΕΣ FULL BAND LIVE
Kύτταρο Live Club (Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα)
Κυριακή Αποκριάς 26 Φεβρουαρίου 2023
Ώρα προσέλευσης 20.00
Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr & ticketservices spot (Πανεπιστημίου 39)
Oργάνωση – Παραγωγή: Musayeta Entertainment