Αποτελεί το βάλσαμο που τόσο περιμένεις για να «καλμάρει» το στομάχι σου από το ξενύχτι ή ένα ακόμα έδεσμα για να κοπάσεις τη λιγούρα της βραδιάς. Η καντίνα με το «βρώμικο» είναι το γευστικό καταφύγιο, στο οποίο ο κάθε Αθηναίος έχει αναζητήσει κάποια στιγμή συντροφιά. Τα «βρώμικα» παρά την απλότητα τους ως σάντουιτς, έχουν μέσα τους ένα μεγαλείο μαγειρικής απλότητας, ικανή να ικανοποιήσει τον κάθε καλοφαγά! Τα φρέσκα υλικά, η πλούσια σως και τα φοβερά ψωμάκια κυριολεκτικά προσφέρουν μια απίστευτη γευστική ηδονή.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5+1 κολασμένα «βρώμικες» διευθύνσεις και σας τις προτείνουμε με… γεμάτο στομάχι!

Καντίνα του Γιάννη

Στέκι για πάσης φύσεως επαγγελματίες οδηγούς οχημάτων, ο Γιάννης γεμίζει αποτελεσματικά τα στομάχια των ξενύχτηδων εδώ και χρόνια. Ιφιγενείας 81, Νέα Ιωνία, Αττική

Καντίνα της Βαρβάρας

Δεν θα δείτε επιγραφή απέξω: Καντίνα της Βαρβάρας, ή «Βαρβάρα» σκέτο, θα την τιμήσετε δεόντως για τα γιγαντιαία καλαμάκια της, το ζουμερό λουκάνικο και το αρρωστημένο κοτομπέικον – θρύλο, σε σάντουιτς. Πειραιώς & Αναξαγόρα, Ταύρος

The Al cantino

Αγαπάμε εκείνο με καλαμάκι κοτόπουλο, μαγιονέζα, τυροσαλάτα με το… λίτρο και προσθήκη μπέικον για την γκουρμεδιά. Τατοϊου 128, Νέα Ερυθραία

Καντίνα του Βασίλη

Γνωστός και ως Billy για τους γνώστες, ο Βασίλης στο Περιστέρι ετοιμάζει ένα από τα καλύτερα βρώμικα των δυτικών προαστίων. Εθνάρχου Μακαρίου (Φρατζή), Περιστέρι.

Καντίνα ο Γιώργος

Η φήμη του ξεκίνησε από το Μενίδι για να εξαπλωθεί γρήγορα σε όλη την Αττική. Το «καλύτερο βρώμικο της Αττικής» όπως το αποκαλούν, ετοιμάζει σάντουιτς σε κάθε παραλλαγή, με highlight την προσθήκη Ατζίκας (καυτερή πάστα ποντιακής καταγωγής).  Φιλαδελφείας (Χαραυγής), Αχαρνές.

Καντίνα ο Μερακλής

Δικαιώνει πλήρως την επωνυμία του: μόνο ένας μερακλής καντινιέρης θα έβαζε μια τέτοια πανδαισία αλλαντικών μέσα σε «σαντουιτσάκι» δημιουργώντας μια γευστική και πικάντικη βόμβα άνευ προηγουμένου. Λ. Ποσειδώνος (Αγία Σκέπη), Παλαιό Φάληρο.

Καντίνα Ο Βασίλης

Πρόκειται για καντίνα σταθμός στον Πειραιά. Αν δεν έχεις φάει μετά από τρικούβερτο ξενύχτι στην Τρούμπα, βάλτο τώρα στο πρόγραμμα! Λιμάνι, Πειραιά.