Με τη βελόνα της πυξίδας της να δείχνει πάντα «κολλημένη» στην παιδική αθωότητα, η Έφη Πολυχρονάκη αποφάσισε να φτιάξει έναν βρεφονηπιακό σταθμό όπου τα παιδιά θα μπορούν να περάσουν δημιουργικά πρωϊνά και απογεύματα με παρέα εξειδικευμένους παιδαγωγούς, ψυχολόγους και λογοθεραπευτές. Κάπως έτσι, γύρω στο 2011 αποφάσισε να δώσει σάρκα και οστά στην δική της, προσωπική, πυξίδα και να γεννηθεί η «Μαγεμένη Πυξίδα»!

Σε ένα νεοκλασικό κτίριο, διαμορφωμένο απόλυτα στις ανάγκες και στις αναζητήσεις του παιδιού, στην οδό Αλκιβιάδου 165, η Μαγεμένη Πυξίδα, ήρθε για να μείνει και να συμβάλλει στην προσωπική εξέλιξη του. Για τους μικρούς μας φίλους που αγαπούν το παιχνίδι και τη δημιουργία, η Έφη με την ομάδα της, έχουν δημιουργήσει δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 8 μηνών έως 12 ετών, οι οποίες τους βοηθούν να αναπτυχθούν, να μάθουν, να ψυχαγωγηθούν.

Ζαχαροπλαστικής, Ρομποτικής, θεατρικού παιχνιδιού, φυσικών επιστημών και πειραμάτων, εικαστικών, συναισθηματικής νοημοσύνης, φωτογραφίας, μουσικοκινητικής, δημιουργικής γραφής και δραστηριότητες βρεφών με έμπειρους και καταξιωμένους εμψυχωτές- παιδαγωγούς, καθώς επίσης δράσεις του Σαββάτου και φροντίδα σχολικών μαθημάτων.

O βρεφονηπιακός σταθμός για παιδιά ηλικίας 8 μηνών έως 12 ετών λειτουργεί καθημερινά 07:00-20:00


Αλκιβιάδου 165, Πειραιάς.

Τ:2104124556,

FB: Μαγεμένη Πυξίδα

www.magemenipyxida.gr