Ο τελευταίος μήνας του έτους φαίνεται πως κατά το πρώτο ήμισυ του μήνα θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο του Νοεμβρίου αλλά σίγουρα δεν θα λείψουν και τα απρόσμενα λόγω της Ηλιακής έκλειψης που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθείς. Ωστόσο σύμφωνα με τον αστρολόγο, Βασίλη Χριστοφή, στην εκπνοή του έτους ένας ευεργετικός πλανήτης ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων δίνοντας ελπίδα, όνειρο με επίτευξη προσωπικών προσδοκιών και στόχων. Μεγάλη πνοή θα λάβει και η συναισθηματική ζωή μας όπου θα δημιουργηθούν νέες σχέσεις με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού και του ερωτισμού. 

Μετά από μία αμφιλεγόμενη χρονιά με αρκετά σκαμπανευάσματα ήρθε ο καιρός του απολογισμού του έτους για την είσοδο μας σε μια πιο ελπιδοφόρα χρονιά. 

Κριός 

Αν και μολονότι ο Δεκέμβριος ξεκινάει ως συνέχεια του προηγούμενου μήνα, δεν θα έχετε  εμπόδια  να σας προκαλούν αναποδιές και καθυστερήσεις. Από τις 13 Δεκεμβρίου και μετά ξεκινάει μια νέα περίοδος σχεδιασμού στόχων που σχετίζονται με ταξίδια είτε προσωπικων είτε επαγγελματικών σκοπών. Μπορείτε επίσης να πετύχετε σε αρκετούς τομείς συμπεριλαμβανομένων έναρξη νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σεμινάρια, πιστοποιήσεις, νομικά ζητήματα. Αισθηματικά οι αδέσμευτοι θα είναι εύκολο να δημιουργηθεί μία νέα σχέση με έναν άνθρωπο διαφορετικών γούστων ή και κουλτούρας. 

Ταύρος 

Η πίεση στις σχέσεις σας αλλά και στις συνεργασίες καλά κρατεί μέχρι τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, από εκεί και πέρα θα ανακουφιστείτε λίγο όχι αναιρόντας τα προηγούμενα αλλά με κάποιες σαφώς πιο όμορφες στιγμές και τυχερές ανά πολλές φορές αυξάνοντας έτσι αρκετά την ψυχολογία σας. Μετά από διάφορες πιέσεις όλου του έτους η εκπνοή του έτους σας βρίσκει να λαμβάνετε τη σιγουριά που χρειάζεστε από τα δικά σας άτομα αλλά και την τύχη που έρχεται στους τομείς των στόχων που θα θέσετε για το νέο έτος αλλά πάντα με την ενίσχυση ατόμων που σας αγαπούν. 

Δίδυμος 

Η επικοινωνία είναι στο φόρτε της για τον τελευταίο μήνα του έτους που ως όλοι γνωρίζουμε ότι αυτός ο τομέας είναι κατεξοχήν δικαιωματικά δικός σας. Έχετε το μυαλό να δημιουργείτε εύκολα αυτό που φαντάζεστε και ο λόγος θα είναι σε θέση να επηρεάσει τους άλλους προς όφελος σας. Από τα μέσα όμως του μήνα και μετά χρειάζεται κάποια προσοχή στη διαχείριση του λόγου στο να μην σημειωθούν κάποιες εντάσεις και ρήξεις. Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις στη ζωή σας πέραν των εντάσεων δεν φαίνεται να φέρνουν εύκολα κάποιες αλλαγές και απρόοπτα στη ζωή σας όπως χωρισμούς. Όσοι όμως βρισκεστε σε κάποια “παράνομη” σχέση να προσέξετε οπωσδήποτε για οποιαδήποτε αποκάλυψη ή για λόγια χωρίς πραγματική υπόσταση και υλοποίηση από το άλλο πρόσωπο που μπορεί να σας περιγράφει ουτοπικές καταστάσεις.

Καρκίνος 

Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας θα σας ευνοεί καιρό μιας και θα έχει πολύμηνη παραμονή εκεί. Σχέσεις ερωτικές και επαγγελματικές μπορούν εύκολα να ξεκινησουν τον δρόμο με τα φόντα της επιτυχίας που χρειάζεται για να έρθει η κορύφωση και η επίτευξη αυτών το νέο έτος. Μη ξεχνάμε ότι στις 29 Δεκεμβρίου εισέρχεται ο Δίας στο άκρως φιλικό ζώδιο για εσάς στους Ιχθείς και αυτό συνεπάγεται με την υλοποίηση πολλών σκοπών σας πνευματικών αλλά και υλικών. Κρατήστε ότι ο Δεκέμβριος για εσάς είναι ο προθάλαμος των καλών γεγονότων για το νέο έτος. 

Λέων 

Το εκρηκτικό διάστημα του προηγούμενου μήνα αρχίζει να καταλαγιάζει για εσάς τους φλογερούς του ζωδιακού και για την ακρίβεια μέχρι και τις 13 διότι μετά αλλάζουν τα πράγματα. Ο πλανήτης της δράσης, της έντασης και του ερωτισμού Άρης στις 13 Δεκεμβρίου εισέρχεται στον Τοξότη που για εσάς είναι η καλύτερη θέση. Από την θέση αυτή θα έχετε την “τύχη” που χρειάζεται για να καταφέρνετε αυτα που θέλετε εδώ και καιρό. Νέοι έρωτες, φλέρτ και ρομαντικές καταστάσεις θα συνθέσουν ένα υπέροχο εορταστικό διάστημα αλλά και για τους δεσμευμένους/ες θα υπάρξει η ευκαιρία για την αναζωπύρωση της σχέσης ή του γάμου. 

Ο Άρης από την συγκεκριμένη θέση σας ευνοεί και για τυχερά παιχνίδια αρκεί να συνηγορεί ως προς αυτό και το ατομικό σας ωροσκόπιο.

Παρθένος 

Οι Παρθένοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες ακόμη μέχρι και τις πρώτες 15 ημέρες του Δεκεμβρίου από άποψη επικοινωνίας με τον περίγυρο σας αλλά και σε ότι έχει να κάνει με μετακινήσεις, σπουδές, αιτήσεις και οτιδήποτε γραφειοκρατικό, αυτά καλό θα ήταν να κλείσουν έως το πρώτο μισό του μήνα. Το δεύτερο μισό του μήνα θα χρειαστεί προσοχή με τα μέλη της οικογενείας σας γιατί θα είναι εύκολο να βγουν στην επιφάνεια παράπονα, λόγια ή και παραπάνω υποχρεώσεις που σχετίζονται με για τα μέλη του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ζητήματα επίσης για ακίνητα καλό θα ήταν να αποφευχθούν. Από την άλλη η Αφροδίτη θα συνεχίζει όλον τον μήνα να σας ευνοεί στα αισθηματικά σας, στα ερωτικά αλλά θα υπάρξει και η έμπνευση για δημιουργία ειδικά για εσάς τους/τις Παρθένους που είστε του καλλιτεχνικού χώρου. Η αλλαγή θέσης του Δία στην εκπνοή του έτους θα σας δώσει τη πραγματική επιτυχία. 

Ζυγός 

Μετά από ένα διάστημα συνεχών εξόδων και προβλημάτων στα οικονομικά σας, το σκηνικό αλλάζει διάθεση από τα μέσα του μήνα με πολλές μετακινήσεις ευχάριστες, πολλούς φίλους να σας περιβάλλουν και να είστε πολλές φορές το επίκεντρο κάποιων ανθρώπων. Έχετε αρκετούς πλανητικούς συμμάχους αυτό το διάστημα για να ισορροπήσετε τις υποχρεώσεις σας για αρχή αλλά για να βάλετε και γενικότερα τη ζωή σας σε μία τάξη που εσείς επιθυμείτε. Οι σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες αλλά και οι σχέσεις που θα υπάρξουν στο εγγύτερο μέλλον θα μπορεί να υπάρξει εύκολα η προοπτική μιας πιο μόνιμης καταστάσης με γερές βάσεις και θεμέλια όπως και αν κατηγοριοποιείται η σχέση είτε ερωτική, φιλική ή και επαγγελματική. 

Σκορπιός 

Ο Άρης από τον προηγούμενο μήνα στο ζώδιο σας σας έχει κάνει πιο δυναμικούς αλλά κατα διαστήματα με τις όψεις που σχηματιζόντουσαν δεν έβγαινε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα φέρνοντας νευρικότητα και υπερένταση. Αυτά ξεκινούν και εξασθενούν για εσάς με την εκκίνηση του μήνα Δεκεμβρίου. Ξεκινήστε να βάζετε τους στόχους σας από τώρα γιατί το εορταστικό διάστημα θα σας βρει με γνωστούς και άτομα που σας νοιάζονται αλλά είναι και διάστημα που θα εκπληρώσετε τα αισθηματικά σας όνειρα, ξεκινάει στην εκπνοή του μήνα και έτους. Επίσης όσοι θέλετε να κάνετε ένα βήμα για ένα παιδί ξεκινάει μεγάλη εύνοια από το τέλος του έτους και μετά. 

Τοξότης 

Ξεκινούν και ορθοδρομούν οι οικονομικοί σας στόχοι για αρχή, εξασθενόντας έτσι το βαρύ κλίμα του προηγούμενου μήνα. Ο Άρης στο ζώδιο σας από τις 13 Δεκεμβρίου θα σας κάνει πιο δυναμικούς για ενάρξεις, θα δώσει τη σπίθα που λέμε ότι χρειάζεται για να δημιουργηθεί η φλόγα για δράση. Μαζι με την εγρήγορση προσέξτε μόνο λίγο την συμπεριφορά σας ως προς τους άλλους. Κοντινές τουλάχιστον αποδράσεις φαίνονται δεδομένες. Το τέλος του μήνα και έτους θα ξεκινήσει η εκπλήρωση οικογενειακών στόχων και ζητημάτων αλλά θα υπάρξει και η γέφυρα σε οικογενειακές σχέσεις που είχαν διακοπεί άδοξα. 

Αιγόκερως 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα συνεχίσει καθ’ όλον τον μήνα να σας δίνει ακτινοβολία πάνω σας, να έλκετε ανθρώπους νέους αλλά και γνώριμους. Ο μαγνητισμός που θα εκπέμπετε θα είναι και σύμμαχος σε συμφωνίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλά αυτό δεν σταματά μόνο στα επαγγελματικά αλλά συνεχίζει στις φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Η εικόνα σας προς τα έξω είναι σαφώς πολύ καλή και έτσι θα κερδίζετε τις εντυπώσεις και πιο εύκολα. Το πρώτο μισό του μήνα αξιοποιείστε στην εύνοια που λαμβάνει χώρα μέσω διαδικτύου, κοινωνικών επαφών, ομάδων και γενικότερα εκεί που μπορεί να προβάλλεστε εσείς ή τα project σας σε ευρύ κοινό. 

Υδροχόος 

Τα σκληροπυρινικά διαστήματα κατά τον τελευταίο καιρό σας έχουν σκληραγωγήσει και σας έχουν κάνει πιο δυνατούς θα λέγαμε διότι το έτος 2021 για εσάς ήταν με πολλά σκαμπανευάσματα αλλά και δυσκολίες. Ο Άρης σε μη ευνοϊκό ζώδιο για εσάς μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου σας υπενθυμίζει και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και τις δυσκολίες οι οποίες ευτυχώς θα ξεπεραστούν άμεσα. Από τις 13 Δεκεμβρίου τα πράγματα αλλάζουν με πολύ ευχάριστο κλίμα και καταστάσεις βάζοντας έτσι το λιθαράκι για τους στόχους του ερχόμενου έτους με δύναμη, αποφασιστικότητα αλλά και τύχη.

Ιχθείς 

Το έτος 2021 τελειώνει το ταξίδι του για εσάς με έναν θετικό επίλογο. Οι πλανήτες συνηγορούν στο να μπορέσετε να υλοποιήσετε προσδοκίες και καταστάσεις σε ένα πλέον πιο πραγματικό επίπεδο και όχι της φαντασίας σας. Πέραν των επαγγελματικών υποχρεώσεων στην εκπνοή του μήνα θα έχετε καταφέρει να οριστικοποιήσετε τις ημερομηνίες κάποιου ταξιδιού ή κάποιου ωραίου γεγονότος. Επιτυχίες σε όσους περιμένουν αποτελέσματα εξετάσεων, πιστοποιήσεων, σεμιναρίων κλπ. Ο Δίας που θα εισέλθει στο ζώδιο σας στις 29 Δεκεμβρίου, ως μεγάλο πλανητικό γεγονός είναι και ο καλύτερος και πιο θετικός οιωνός για το νέο έτος. 


*Τα ζώδια και οι αναλύσεις του παραπάνω άρθρου είναι ενδεικτικές με βάση μόνο το ζώδιο. Ολοκληρωμένες προβλέψεις προκύπτουν από την ανάλυση όλου του ωροσκοπίου του εκάστοτε ανθρώπου. Καλό ακόμη και για τις αναλύσεις του άρθρου σοφό είναι να γνωρίζετε τουλάχιστον το ζώδιο του ωροσκόπου σας. 

**Για περισσότερες και πιο εξατομικευμένες πληροφορίες σχετικά με το ζώδιο σας, καλέστε για προσωπικό ραντεβού: Τ: 2104125560 Mob: 6942680967

Ο Βασίλης Χριστοφής, έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Αστροπαιδεία, έχει διδαχθεί τις βασικές γνώσεις της Αστρονομίας και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα της Παραδοσιακής και Ωριαίας Αστρολογίας στο Mediterranean and Balkan Institute for Astrological Research. Επειδή η γνώση είναι ανεξάντλητη, συνεχίζει να είναι παντοτινός μαθητής στο τομέα της αστρολογίας με σεμινάρια και εξονυχιστική έρευνα σε πολλούς κλάδους της, ανοίγοντας δρόμους συνεργασίας και διερεύνησης στην Αστρολογική κοινότητα. 

Καραΐσκου 123, Πειραιάς. Πλατεία Κοραή

FB: Christofis Vasilis

Ε-mail: vasilischastrology@gmail.com