Με εμπειρία 30 και πλέον ετών το Πυροφάνι αποδεικνύει καθημερινά πως το καλό φαγητό απαιτεί φρέσκες πρώτες ύλες, δημιουργικότητα μα κυρίως τέχνη! Χαρακτηριστικά που η executive chef, παγκόσμια κριτής γαστρονομίας της WACS και γενική διευθύντρια του Chef Club of Attica Acropolis, Εύα Μπόνα, η οποία κρατάει τα ηνία της κουζίνας μαζί με τον γιο της, Κωνσταντίνο Κοκκόση, δεν διαπραγματεύονται, κάτι που καταλαβαίνουμε και οι ίδιοι σε κάθε μπουκιά που θα γευθούμε.

Φρέσκα ψάρια και μεζεδάκια μαγειρεμένα με αστείρευτη φαντασία, ελληνικά αποστάγματα αλλά και μία θέα που συναρπάζει αφού το γαλάζιο απλώνεται στα πόδια σας το Πυροφάνι αποτελεί δικαίως μονόδρομο για τις εξόδους μας!

Στο Πυροφάνι παρέχονται:

  • Δεύτερη είσοδος προσβάσιμη σε καρότσια και ΑΜΕΑ.
  • Χώρος ειδικά διαμορφωμένος για θηλασμό.

Ακτή θεμιστοκλέους 212, Πειραιάς.

Τ: 2104208727

Fb: Το Πυροφάνι του Πειραιά

Insta: to_pirofani_tou_peiraia