Με τα μάτια στραμένα στους μικρούς ήρωες της καθημερινότητάς μας, ονειρευτήκαμε και σας παρουσιάζουμε το COUCOU Family Cafe, ένα πρότυπο cafe bistro υψηλών προδιαγραφών για όλη την οικογένεια!

Με εκλεκτές ποικιλίες καφέ και ιδιαίτερα ροφήματα – γιατί αυτό έχουν ανάγκη οι γονείς -, με ένα ειδικά διαμορφωμένο menu που συνδυάζει τη γεύση με μια ποιο healthy προσέγγιση – γιατί αυτό επιβάλλει η εποχή – και με υψηλής ποιότητας παιχνίδια που πυροδοτούν τη φαντασία – γιατί αυτό ενθουσιάζει τα παιδιά! 

Στο COUCOU Family Cafe δεν υπάρχει κλειστός χώρος με πορτούλα και συρτάκι… Αντίθετα τα παιδιά απολαβάνουν το ελεύθερο παιχνίδι μπροστά στα μάτια των γονιών τους. Η δυνατότητα της άμεσης επαφής απελευθερώνει κάθε τυχόν ανασφάλεια. Αποτέλεσμα; Οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν ανέμελα το παιχνίδι τους ενώ παράλληλα οι γονείς κερδίζουν χρόνο χαλάρωσης χωρίς να χάνουν στιγμές…

ΣΤΟ COU COU ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Ο εσωτερικός χώρος, αν και πλήρως αεριζόμενος, υποστηρίζεται απο πιστοποιημένη συσκευή συνεχούς απολύμανσης κλειστών χώρων που εξουδετερώνει και το 99,9% των αερομεταφερόμενων βακτηρίων και ιών όπως ο COVID-19.

Αριστοτέλους 9, Πειραιάς

Τ: 210-4296547

FΒ: Coucou Family Cafe Insta: coucou_family_cafe

www.coucou.gr