Μπορεί να σας φανούν αχρείαστες οι παρακάτω πληροφορίες αλλά σίγουρα, δεν στερούν ενδιαφέροντος και γέλιου! Σας παραθέτουμε λοιπόν 9+1 από αυτές!

Η μπύρα μειώνει τον κίνδυνο σχηματισμού πέτρας στα νεφρά περίπου κατά 40 τοις εκατό.

  • Οι μπανάνες είναι καμπυλωτές γιατί μεγαλώνουν αντίθετα από την έλξη της βαρύτητας. Στην αρχή, φυτρώνουν και κρέμονται προς τα κάτω, όμως στη συνέχεια, αναπτύσσονται προς τα πάνω για να βρουν περισσότερο ηλιακό φως. Έτσι καταλήγουν να έχουν ένα καμπυλωτό σχήμα.
  • Το μεγαλύτερο ποσοστό σκόνης κάτω από το κρεβάτι σου είναι στην πραγματικότητα τα νεκρά κύτταρα του δέρματός σου.
  • Ο άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει τρώγοντας μόνο πατάτες και βούτυρο, καθώς οι παραπάνω τροφές περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα.
  • Οι ελέφαντες μπορούν να μυρίσουν το νερό από απόσταση 3 μιλίων.

Στη Γαλλία, υπάρχει ένας δρόμος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μερικές ώρες, δύο φορές την ημέρα. Έπειτα, εξαφανίζεται 4 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας!

Κάποτε, τρία άτομα κατάφεραν να κλέψουν τη μυστική συνταγή της Coca –Colaκι έπειτα επιχείρησαν να την πουλήσουν στην Pepsi. Η Pepsi αμέσως ειδοποίησε την Coca-Cola και το FBI σχετικά με το γεγονός.

  • Η Ισλανδία είναι η μοναδική χώρα χωρίς κουνούπια, φίδια ή κάποιο άλλο είδος ερπετού. Ακόμα, στην Ισλανδία ζουν ελάχιστα είδη αραχνοειδών, τα οποία είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο.

Στο χωριό Halfeti της Τουρκίας, φύεται ένα μοναδικό είδος τριαντάφυλλου με πέταλα μαύρου χρώματος. Το συγκεκριμένο τριαντάφυλλο δεν συναντάται πουθενά αλλού και είναι μαύρο μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

  • Ορισμένοι άνθρωποι αναπτύσσουν ένα «φυσικό ξυπνητήρι» που τους επιτρέπει να ξυπνούν ακριβώς την ώρα που θέλουν. Αυτό στην πραγματικότητα συμβαίνει λόγω μιας στρεσογόνου ορμόνης.