Η κομψότητα και η φινέτσα έχουν όνομα, και αυτό δεν γίνεται να είναι άλλο από το Gregio! Μια μόνο επίσκεψη στον ολόφρεκο, minimal chic χώρο του νέου καταστήματος της εταιρίας στο κέντρο του Πειραιά, αρκεί για να κολλήσεις μαζί τους για πάντα! Η Gregio είναι μια οικογενειακή εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει για περισσότερο από 50 χρόνια, κοσμήματα από ασήμι και χρυσό. Έχει καταφέρει να είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ελληνικά Brand κοσμημάτων, με πωλήσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Μετρά πάνω από 300 καταστήματα στην Ευρώπη, με συνεργάτες στην Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αυστρία, Γερμανία καθώς και στον Καναδά, στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία. Αν κάτι ξέρουν πολύ καλά στη Gregio, αυτό είναι να μας σαγηνεύουν, καθώς έχουν δημιουργήσει 70 concept corners ικανοποιώντας την στυλιστική απαίτηση κάθε γυναίκας, αλλά και την σιγουριά της αγοράς, δίνοντας εγγύηση για όλα τους τα κοσμήματα. Το εξαιρετικό προσωπικό είναι έτοιμο να σας παρουσιάσει και να σας βοηθήσει να διαλέξετε την δική σας αγαπημένη συλλογή, ανάμεσα στις Funky Metal, Color me, Wanna Glow, Wish Luck και My man.

“Time for Gregio” φυσικά και για σας που δηλώνετε λάτρεις του καλού και κομψού ρολογιού, αφού αν ρίξετε μια ματιά στη συλλογή, δεν θα ξέρετε ποιο να διαλέξετε!

 

Σωτήρος Διός 25, Πειραιάς

Τ: 2104125431

Facebook: Gregio

Instagram: gregio_official