Αν έχεις καλή παρέα, θες και κρασάκι και το κρασάκι θέλει το μεζέ του και ο μεζές το… Κεχριμπάρι του!

Για τους νοσταλγούς του παλιού καλού Πειραιά ή για όσους δεν πρόλαβαν να ζήσουν εκείνη την ρομαντική εποχή με τα μεζεδοπωλεία, τις ανοιχτές καρδιές και τις παρέες με τα τρανταχτά γέλια, το Κεχριμπάρι είναι εδώ για να σας ταξιδέψει! Όχι μόνο με το σκηνικό του, το οποίο μοιάζει σαν βγαλμένο από ελληνική ταινία, αλλά και στη γεύση!

Οι παρέες δίνουν ραντεβού σε ένα από τα πιο in στέκια της Αμφιάλης, άλλες πάλι γίνονται ένα μέσα εκεί… Κάπως έτσι άλλωστε δεν γίνονται οι παρέες…; Με ένα τεταρτάκι κρασί, έναν καλό μερακλήδικο μεζέ και πολύ όρεξη για γέλια και κουβέντα!

Το Κεχριμπάρι, ξέρει τι έχει ανάγκη ο κόσμος για να περάσει καλά και φροντίζει πάντα να του το προσφέρει. Τα πιάτα του καταλόγου, ανανεώνονται πολύ συχνά για να μην προλάβουμε να τους βαρεθούμε και να μας “λείψουν” αλλά κάθε νέος μεζές, μας γαργαλάει τον ουρανίσκο μας πιο πολύ από τον προηγούμενο. Αποτέλεσμα, να μην μπορούμε να αρνηθούμε την πρόκληση να δίνουμε με την παρέα μας, μια φορά την εβδομάδα ραντεβού εκεί, στην πιο παρεΐστικη γωνιά της Αμφιάλης!

 

Αμισού 3 Αμφιάλη, Πειραιάς 

Τ:2104009166

Facebook: Κεχριμπάρι Μεζεδοπωλείον 

Instagram: Κεχριμπάρι Μεζεδοπωλείον