Για όλους εμάς τους ρομαντικούς που δεν χορταίνουμε καλοκαίρι, ψάχνοντας μια γωνία στην πόλη να πιούμε το κρασί μας ονειροπολώντας ακρογιαλιές και νησιά, το Starfish μας την έδωσε! Για την ακρίβεια μας έπιασε στα γευστικά δίχτυα του, θυμίζοντας μας πως… όλο το μπλε της θάλασσας είναι μέσα μας σαν ανάμνηση, μπροστά μας σαν card postal και στο πιάτο μας σαν γαστρονομικός πίνακας.Στην κουζίνα αντί για χρώματα χρησιμοποιούν φρέσκα υλικά που μυρίζουν θάλασσα με αποτέλεσμα η γευστική παλέτα τους να τρελαίνει τον ουρανίσκο μας.

Το πρώτο πράγμα που μας κέρδισε ήταν τόσο απλό και τόσο σημαντικό, ήταν οι φρέσκες τηγανιτές πατάτες κομμένες στο χέρι. Τα τηγανιτά κολοκυθάκια σε συνδυασμό με τους γαριδοκεφτέδες με κρέμα τυριού και το μαστιχωτό χταπόδι, ήταν αιτία τσακωμού στο τραπέζι μας για το ποιος έφαγε τα περισσότερα.

Η θαλασσινή παλέτα χρωμάτων και γεύσεων δεν σταματάει εκεί. Η σαλάτα Αστερία με πράσινα λαχανικά και πολύχρωμες πιπεριές, τα κατακόκκινα μπαρμπούνια, οι ζουμερές γαρίδες, τα μύδια, τα καλαμαράκια, οι σαρδέλες στα κάρβουνα μας έκαναν να βουτήξουμε σε ένα θαλασσινό ταξίδι γεύσης και ευχαρίστησης. Το ριζότο γαρίδας μελωμένο και αχνιστό αλλά και το νέο του πιάτο με γεμιστό καλαμάρι είναι ο λόγος που πλέον τρώμε θαλασσινά κάθε εβδομάδα.

Και φυσικά στο τέλος δεν φεύγουμε από εκεί αν δεν φάμε γλυκάκι δικής τους παρασκευής και δεν βγάλουμε μια selfie με θέα την θάλασσα. Έτσι για την ιστορία…

Κυριακή μεσημέρι μέρες αιχμής συστήνεται να κάνεις κράτηση αφού το πιθανότερο είναι να μείνεις εκτός…!

Ακτή Θεμιστοκλέους 302, Πειραιάς Τ:6940701595 Facebook: Starfish Restaurant Piraeus