Πρόκειται για ένα από τα κομβικότερα σημεία της Μαρίνας Ζέας, όπου μέσα στα χρόνια λειτουργίας του, έχει αποδείξει περίτρανα πως δεν είναι τυχαία ανάμεσα στα κορυφαία του είδους. Φυσικά ο λόγος για το Casca, το all day bar που έχει καταφέρει επάξια να γίνει συνώνυμο της πολυτέλειας και της ποιοτικής απόλαυσης! Πόσο εύκολο είναι όμως, να είσαι στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου; Σε αυτό και ακόμη τόσα ερωτήματα, μας απαντούν ο ιδιοκτήτης, Αλέξης Ρηγόρπουλος και ο υπεύθυνος του Casca, Τεό Πολυδώρου, ένα μεσημέρι Κυριακής, με θέα την ηλιόλουστη Μαρίνα Ζέας!

 


Συνέντευξη στη Λιάνα Μπουκουβάλα

Το Casca είναι αναμφίβολα ένα από τα πλέον επιτυχημένα all day bar της πόλης. Τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη σας το καθιστά ξεχωριστό;

Πράγματι, μέσα στα χρόνια λειτουργίας του, το CASCA έχει καταφέρει να είναι μέσα στα κορυφαία all day bar της πόλης και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει κατά τη γνώμη μας είναι αρχικά, η ποιότητα των προϊόντων, έπειτα το ότι είναι ένας πολύ όμορφος χώρος και βέβαια πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας, για την οποία, πιστέψτε με, έχουμε παλέψει πολύ, επενδύοντας και χρόνο και αρκετά χρήματα, για την κατάρτιση του προσωπικού μας πάντα… Και αυτό για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Υπάρχει κάποια κατηγορία ανθρώπων στην οποία και απευθύνεται περισσότερο;

Όχι, το CASCA απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Είναι ένας χώρος που μπορεί ο καθένας να απολαύσει τον καφέ του, το ποτό ή και το φαγητό του, απολαμβάνοντας την υψηλή αισθητική του χώρου και φυσικά, τη μοναδική θέα στη Μαρίνα και τη θάλασσα….

Υπάρχει πιστεύετε συνταγή επιτυχίας για μία επιχείρηση;

Σίγουρα υπάρχει… Είμαστε αρκετά χρόνια στην εστίαση και παράλληλα, έχουμε τόση αγάπη για αυτή τη δουλειά και το μαγαζί. Ωστόσο κάθε μέρα μαθαίνουμε και συνεχίζουμε να προσπαθούμε να καλυτερεύουμε και εμείς οι ίδιοι αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Πολύ σημαντικό βέβαια σε όλα τα παραπάνω είναι η χημεία και η ταύτιση των απόψεων.

Τι είναι αυτό που σας έχει διδάξει η εμπειρία σας μέσα στα χρόνια όσον αφορά στις επιχειρήσεις;

Πιστεύουμε ακράδαντα πως στην εστίαση, για να πετύχεις πρέπει αυτό που κάνεις να το αγαπάς, να ψάχνεις και να τολμάς με νέες ιδέες. Γιατί, ότι αφήνεις κάποια στιγμή θα σε αφήσει και εκείνο. Έχει γίνει και ο πελάτης πιο απαιτητικός. Οπότε εστίαση σημαίνει πολύ δουλειά και ταπεινότητα.

Η κουζίνα του Casca αποτελεί ένα από τα δυνατά του χαρτιά. Τι θα δούμε γευστικά στη νέα σεζόν που ξεκινά;

Θα συμφωνήσουμε μαζί σας. Όντως η κουζίνα είναι πραγματικά πολύ καλή. Ήδη ανανεώσαμε το brunch μας και για την άνοιξη- καλοκαίρι ήδη συζητάμε με την Chef μας, Ντούλια Δήμητρα, για υπέροχα συνοδευτικά πιάτα που θα απολαύσετε πίνοντας το cocktail ή το κρασί σας. Για κάθε cocktail θα υπάρχει η ανάλογη πρόταση από τη Chef μας… Έρχονται ωραία πράγματα…!

Ποια τα σχέδιά σας όσον αφορά στο άμεσο μέλλον του Casca; Θα δούμε αλλαγές ή συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει;

Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές σε ότι αφορά στον εσωτερικό και εξωτερικό διάκοσμο του CASCA. Εντεκάδα όμως, που κερδίζει δεν αλλάζει! Όσο για το μέλλον, θα θέλαμε το CASCA, με τον καιρό να αγαπηθεί το ίδιο και από ανθρώπους άλλων σημείων της Αττικής και γιατί όχι και εκτός Αττικής!

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς

Τ: 210 418 0184

Facebook: Casca

Intagram: cascapiraeus