Μαξιμαλιστικός πολυεπίπεδος, ψηλοτάβανος all-day χώρος που συνδυάζει ρετρό και μοντέρνα στοιχεία. Εστιατόριο με μεσογειακή-διεθνή κουζίνα με έμφαση στα κρεατικά της ώρας, επάνω σε εντυπωσιακή υπερυψωμένη κατασκευή έτσι ώστε να βλέπει μέσα από γυάλινο πάτωμα την φωτισμένη αρχαιολογική ανασκαφή, ενός κομματιού της πέμπτης μεγάλης στοάς του λιμανιού του Πειραιά. Μιλάμε φυσικά για το Beluga, το bar- restaurant της Τρούμπας που δεν μπορεί παρά να σε μαγνητίσει.

Με το που θα διαβείς το κατώφλι του Beluga, αμέσως θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα η ατμοσφαιρική διακόσμηση. Στο βάθος, το εστιατόριο είναι λίγο υπερυψωμένο, με το γυάλινο δάπεδο να αποκαλύπτει σε επίπεδα ένα κομμάτι από τα αρχαία τείχη του Πειραιά. Είναι μαγικό και συνάμα μοναδικό να αισθάνεσαι ότι κάτω από τα πόδια σου βρίσκεται ιστορία 2.500 ετών.

Οι γεύσεις ωδή στην ελλληνική κουζίνα διά χειρός Στράτου Κουλέλη, θα σας κάνουν να παραμιλάτε, ιδίως αν δοκιμάσετε το καρέ iberico με πουρέ καρότο, πράσινα σπαράγγια και sauce porcini, Capreseμε mozzarella di Bufala, με λάδι τρούφας και baby ρόκα, το φιλέτο σφυρίδας με πουρέ σελινόριζας και σταμναγκάθι, πιάτα τα οποία επιβάλλεται να συνοδέψετε με μία από τις δεκάδες ετικέτες κρασιού που υπάρχουν στη λίστα!

Δίπλα στη σάλα ανακαλύπτεις έναν μυστικό κήπο για τις ηλιόλουστες μέρες. Το πατάρι πάνω από την είσοδο θυμίζει σκηνικό από «κόκκινα φανάρια», φόρος τιμής στην Τρούμπα, μια προσέγγιση που υποστηρίζεται από ζωντανά events!

2ας Μεραρχίας 8-10, Πειραιάς. Τ: 210 4116505 FB: Beluga, Instagram: Beluga_art