Όπως λέει και η γνωστή παροιμία «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της αποτρίχωσης. Δυστυχώς οι πιο πολλοί, γυναίκες και άντρες, την αναβάλλουν συνεχώς μέχρι που ο καλός καιρός να τους «θυμίσει»τον καλλωπισμό σε περιοχές που συνήθως εκθέτουμε το καλοκαίρι κι όχι το χειμώνα φορώντας πιο ανάλαφρα ρούχα και μαγιό.

Για να μην είστε και εσείς ανάμεσα σε εκείνους που «τρέχουν και δεν φτάνουν» την τελευταία στιγμή, μην χάνετε χρόνο! Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και απαλλαγείτε μια για πάντα από την τριχοφυΐα,με το Diode Laser. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μηχάνημα που βασίζεται στη δυναμική του φωτός και της θερμότητας, και το οποίο εισχωρεί στην επιφάνεια του δέρματος και φτάνει στους θύλακες της τρίχας. Το φως δηλαδή, απορροφάται και μετατρέπεται σε θερμότητα καταστρέφοντας το θύλακα της τρίχας. Ελάχιστος πόνος, εύκολη λειτουργία, απόλυτη ασφάλεια για μόνιμη αποτρίχωση τώρα!

Αν από την άλλη ανήκετε στους τυχερούς που έχουν λύση τα προβλήματα αυτά ή δεν τα είχαν ποτέ, τότε σας έχουμε άλλη πρόταση! Στο Spa Experience μπορείτε να απολαύσετε βαθύ καθαρισμό προσώπου, ενυδάτωση με βασικό συστατικό τη σοκολάτα, θεραπεία αντιγήρανσης και λάμψης με χρυσό, διόρθωση του οβάλ και λέπτυνση των ρυτίδων με Ραδιοσυχνότητες(RF) καθώς και πολλές ακόμα υπηρεσίες. Όλες ανώδυνες και εμπλουτισμένες με συστατικά που είναι αμιγώς επαγγελματικά και φιλικά προς την επιδερμίδα.

Μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για τις εβδομαδιαίες προσφορές μέσα από την σελίδα του Spa Experience.

Πλατεία Δαβάκη 12 & Π.Ράλλη (στον 2ο όροφο), Νίκαια. Τ: 2104964953
facebook:Spa Experience  instagram:spa_experience
www.spaexperience.gr