Δύσκολο να φανταστείς ότι επί της Βίκτωρος Ουγκώ, στα στενάκια της Αμφιάλης, φυσά φρέσκο θαλασσινό αεράκι. Κι όμως, το «Ψαροκόκκαλο της Άννας» είναι θεσμός του Πειραιώτικου- και όχι μόνο-downtown, μιας και αποτελεί εδώ και χρόνο σημείο συνάντησης των απανταχού μυημένων στη νοστιμιά του ολόφρεσκου ελληνικού ψαριού, που καταφθάνει καθημερινά και ολόφρεσκο στην κουζίνα της Άννας. Επί της υποδοχής ο Φανούρης και στα της κουζίνας η Άννα με την κόρη της, Σύλια, προσφέρουν τη δική τους οπτική για μια ποιοτική ψαροφαγία με άποψη.

Μη φύγετε αν δεν δοκιμάσετεμαστιχωτό χταπόδι σχάρας, μακαρονάδα με κοκκινιστή πεσκανδρίτσα, μυδοπίλαφο, γιουβέτσι με το μελάνι της σουπιάς και καβούρι παϊδάκι και θα καταλάβετε γιατί το Ψαροκόκκαλο της Άννας θεωρείται ο «ναός» του ψαριού στον Πειραιά. Οι προσιτές τιμές, η εντυπωσιακή εμφάνιση των πιάτων, ο συνδυασμός των γεύσεων και η ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα συνοψίζουν τους λόγους για τους οποίους το «Ψαροκόκκαλο της Άννας» είναι το στέκι των καλοφαγάδων!

Tip: Μεγάλο προσόν τα τραπέζια που στήνουν έξω από το μαγαζί, ό,τι πρέπει για openairτσιπουροκατανύξεις και θαλασσινό τσιμπολόγημα τώρα που άνοιξε ο καιρός!

Βίκτωρος Ουγκώ 10 & Τσακάλωφ, Αμφιάλη, Κερατσίνι

Τ:210-4323010 & 6981-885411, F/B: Ψαροκοκκαλο Ψαροταβερνα