O HeadChef και ιδιοκτήτης, Νίκος Μαρίνος, μετέφερε μέσα από εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα, websites και την τηλεόραση, την κουζίνα του από άκρη σε άκρη αυτής της πόλης!

Πέρασε κιόλας ένας ολόκληρος χρόνος από τη μέρα που γνωρίσαμε για πρώτη φορά το Νίκο και το Uniqko του! Ο πάντα χαμογελαστός και κατά κοινή ομολογία ταλαντούχος Σεφ, Νίκος Μαρίνος, κατάφερε μόλις μέσα σε 12 μήνες να μυήσει του Πειραιώτες στη Νεουρκέζικη κουζίνα, αφού το Uniqko στη Μαρίνα Ζέας, έχει καταφέρει επάξια να είναι talk of the town!

Και όχι μόνο της πόλης δηλαδή, αλλά ολόκληρης της Αθήνας, αφού ο Νίκος μετέφερε μέσα από εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα, websites και την τηλεόραση, την κουζίνα του από άκρη σε άκρη αυτής της πόλης! Πώς να ξεχάσουμε την υπέροχη συνταγή του «Πένες a lavodka» που παρουσίασε στον Alpha και συγκεκριμένα στη Ναταλία Γερμανού ή το μοναδικό burger που ετοίμασε για τον Σπύρο Μαργαρίτη και το RiseTV; Και φυσικά όλα αυτά καθόλου άδικα αφού και οι γλώσσες- συγκεκριμένα ο ουρανίσκος μας- λένε πως είναι ο καλύτερος,  αλλά και οι κριτικές, αφού στο TripAdvisorθα βρείτε το Uniqkoσε πολύ υψηλή θέση με δεκάδες άριστα σχόλια που του έχουν χαρίσει επάξια την κορυφή και το πολυπόθητο 5 !

Κάντε τώρα την κράτησή σας στο 21 0453 7278 και ζήστε την απόλυτη εμπειρία γεύσεων αλλά και αισθήσεων με θέα που κόβει την ανάσα στη Μαρίνα Ζέας!

Ακτή Θεμιστοκλέους 40, Πειραιάς, Τ: 210453 7278, FB: UniqkoGroup, Instagram: uniqkogroup