Με τους ρυθμούς που ζούμε πλέον όλοι μας, κακά τα ψέματα, ο χρόνος μας είναι περιορισμένος. Για να μην πω ανύπαρκτος. Και άντε, εντάξει, όταν καταφέρνουμε να ξεκλέψουμε λίγο από δαύτον, προτιμούμε να τον περνάμε με τους αγαπημένους και είναι απολύτως λογικό! Αυτό σκέφτηκαν η Έλλη Κλήμη και ο σύζυγός της, όταν τον περασμένο χρόνο δημιούργησαν την onlineπλατφόρμα, NKcare, από όπου με ένα μόνο κλικ, μπορείς να παραγγείλεις όλα όσα χρειάζεσαι!

Πως προέκυψε η NKcare;

Η ιδέα της δημιουργίας της εταιρείας υπήρχε από παλιά, πήρε σάρκα και οστά όμως, στα μέσα του 2018, όταν και παραιτήθηκα από το νοσοκομείο METROPOLITAN, όπου εργαζόμουν για 9 χρόνια.Ο στόχος ήταν η ανάπτυξη μιας δυναμικής επιχείρησης μέσα σε ένα γνώριμο και φιλικό περιβάλλον, όπως είναι το ιατρικό και της αισθητικής.

Ποια είναι η διαφορά της επιχείρησης σας από ένα φαρμακείο;

Η διαφορά της NKcare από ένα φαρμακείο είναι η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, τα περισσότερα εξ’αυτών ετοιμοπαράδοτα, καθώς και η διαφοροποίηση αυτών μιας και εμείς δεν εμπορευόμαστε φάρμακα και καλλυντικά, που διαθέτουν τα περισσότερα φαρμακεία.

Τι προϊόντα μπορεί να βρει κάποιος στην επιχείρηση σας;

Η εταιρεία μας διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων, που μπορούν να καλύψουν ανάγκες σε πολλούς τομείς. Οι ιδιώτες, μπορούν να αγοράσουν από εμάς ορθοπεδικά βοηθήματα, καροτσάκια, νάρθηκες, επιδέσμους κλπ, προϊόντα κατακλίσεις, πάνες, γάντια όλα ετοιμοπαράδοτα στο κατάστημα λιανικής μας.Οι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων όπως οδοντίατροι, ορθοπεδικοί, ουρολόγοι κ.α μπορούν να παραγγείλουν από εμάς τα αναλώσιμά τους.Επίσης, καταστήματα κλάδου ομορφιάς μπορούν να προμηθευτούν αρκετά από τα προϊόντα που χρησιμοποιούν.

Γιατί πρέπει να εμπιστευτούν την επιχείρησή σας για την επιλογή ιατρικών αναλωσίμων;

Τα προϊόντα που διαθέτουμε, είναι επώνυμα, πολύ γνωστών εταιρειών και έχουμε επιλεγεί έπειτα από ενδελεχή έρευνα και σε επικοινωνία πάντα με συνεργαζόμενους γιατρούς που έχουν πειστεί για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Παρακολουθείτε σεμινάρια, νέες τάσεις στην ιατρική μέριμνα και φροντίδα του ασθενούς;

Σημαντικό κομμάτι για εμάς, είναι η συνεχής ενημέρωση, μέσω σεμιναρίων και προσωπικής επαφής, τόσο με τη πλευρά των εταιρειών-προμηθευτών, όσο και των ιατρών, που αφορούν σε νέα βελτιωμένα προϊόντα και σε νέες πρακτικές και μεθοδολογία.

Ποιους κλάδους ομορφιά καλύπτεται με τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία;

Με τα προϊόντα μας μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες αναλωσίμων σε κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής, μανικιούρ-πεντικιούρ, χώρους spa, μασάζκ.α

Με ποιο κριτήριο επιλέγετε είδη για τον κλάδο της ομορφιάς;

Επιλέγουμε τα προϊόντα μας που αφορούν σε κλάδους ομορφιάς με κριτήρια την ποιότητα, την ευρεία γκάμα και την τιμή.Πιστεύω πως διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.Αν συνυπολογίσουμε και τη γρήγορη παράδοση στο χώρο του πελάτη,(στην Αττική με δικό μας δίκτυο), πιστεύω πως παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο εξυπηρέτησης.Η δυναμική παρουσία μας στις εκθέσεις ομορφιάς, δείχνει τη θέλησή μας για ισχυροποίηση της θέσης μας στο χώρο, μιας και ο ανταγωνισμός θεωρώ πως λειτουργεί υπέρ μας.

www.nkcare.gr