Η ιδιοκτήτρια, Δήμητρα Τσατσαμπά και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της, σας καλωσορίσουν σε έναν ολόφρεσκο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, για να ζήσετε μια εμπειρία απόλυτης περιποίησης!


Είναι αναμφισβήτητο πως μια γυναίκα οφείλει να αγαπά και να σέβεται τον εαυτό της, μέσα… έξω! Γιατί καλή η εσωτερική καλλιέργεια, και απαραίτητη θα προσθέσω, αλλά ποιος ερωτεύτηκε απλά και μόνο ένα μυαλό; Θεωρώ αυτονόητο πως η τέλεια γυναίκα πρέπει και οφείλει στον εαυτό της πρωτίστως, να τα συνδυάζει όλα! Μυαλό, προσωπικότητα αλλά και φυσικά, λαμπερή εμφάνιση!

Ένα προσεγμένο μανικιούρ, μια βαθιά περιποίηση ή ένα εντυπωσιακό χτένισμα και κούρεμα, κορίτσια, είναι σίγουρο πως θα σας δώσουν περίσσια αυτοπεποίθηση για να βγείτε στον έξω κόσμο ανανεωμένη και έτοιμη να τον κατακτήσετε! Επειδή όμως, η μαγεία της περιποίησης πρέπει να αφήνεται στου ειδικούς, το Mika’s nails & Hair boutique φροντίζει για εσάς!
Αν και φρέσκο στην πόλη, αφού μετρά λίγους μόνο μήνες λειτουργίας, το Mika’s nails & hair boutique μας έχει πάρει τα μυαλά! Η ιδιοκτήτρια και Master Trainer στην εξειδίκευση μοντελισμού τεχνητών νυχιών, Δήμητρα Τσατσαμπά, και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της, σας καλωσορίσουν σε έναν ολόφρεσκο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, για να ζήσετε μια εμπειρία απόλυτης περιποίησης!


Στο Mika’s nails & hair salon και πάντα με τη βοήθεια των ειδικών, θα βρείτε το κούρεμα που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας, το χρώμα μαλλιών που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σας, θεραπευτικό pedicure αλλά και manicure με nail art που θα απογειώσει το στυλ σας! Και αυτά πάντα με την εγγύηση των προϊόντων Mixcoco VI…
Φυσικά να μην ξεχάσουμε την φροντίδα των μικρών μας φίλων, αφού το παιδικό κούρεμα είναι επίσης ένα από τα δυνατά χαρτιά τους!

Τέλος, αν είστε από εκείνες που χρόνος δεν σας περισσεύει στο Mika’s nails & Hair boutique παρέχουν υψηλής ποιότητας μόνιμο μακιγιάζ που κρατάει έως και 5 χρόνια, τεχνητά νύχια με βέβαιη επιτυχία από τα χεριά ειδικών, σχηματισμό φρυδιών και γέμισμα μόνιμο ή και με χένα αλλά και piercing!

Ρήγα Φεραίου 1 & Χαρ. Τρικούπη, Κορυδαλλός
Τ: 2104957000 Mob:6980108594 FB: Mikas Nail & Hair Boutique Instagram: mikas.boutique