Ποίος μπορεί να αντισταθεί στην πρόκληση μιας ζουμερής και έξοχα ψημένης μπριζόλας; Ποιος δεν επιθυμεί να δοκιμάσει ποιοτικά κρέατα με προτότυπους τρόπους μαγειρέματος και ψησίματος που θα τον ταξιδέψουν γευστικά; Αν η απόλαυση του καλού κρέατος είναι για εσάς ιεροτελεστία, τότε πρέπει να επισκεφτείτε το απόλυτο Steak House του Κερατσινίου και στέκι των απανταχού καλοφαγάδων που ακούει στο όνομα <The BBQ low&slow>.

Το όνομά του μαγαζιού δεν είναι  τυχαίο, αφού το <χαμηλά> (low) αφορά στην θερμοκρασία που πρέπει να διατηρείται πολύ χαμηλή και το <αργά> (slow) που αναφέρεται στις ώρες -διάρκεια που χρειάζεται να ψηθεί το κάθε φαγητό,

Εδώ το κρέας έχει αναχθεί σε επιστήμη…

Οι παρασκευές των φαγητών γίνονται με όποιο τρόπο μπορεί να το σκεφτεί κάποιος, στη σχάρα, στο τηγάνι, στον φούρνο, στο smoker και με sous vite.

Συνδυάζουν τεχνικές, χρώματα κι αρώματα και σας προσφέρουν πιάτα παρασέρνοντας σας σε ένα γευστικό ταξίδι σε όλον τον κόσμο. Από την μυρωδιά του αντικριστού στην Κρήτη μέχρι τα καπνιστά κρέατα του Νότου της Αμερικής αλλά και από τις γεύσεις της Ανατολής μέχρι τις Πολίτικες συνταγές, στο The BBQ ο ουρανίσκος σας θα τρελαθεί και θα ξυπνήσει μνήμες γεύσεων, σαν να τα μαγείρευε η γιαγιάς μας… όμως εδώ η σύγχρονη τεχνολογία εμπλέκεται γλυκά με το μεράκι και την εμπειρία και σας προσφέρουν πιάτα που θα πείσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη και σε τιμές εξαιρετικά χαμηλές.

BURGEROMANIA 

Επίσης έχει ξεκινήσει η BURGEROMANIA. Ένα απίστευτο γευστικό παιχνίδι όπου τους 2 προηγούμενους μήνες είχε αρχίσει να ζητείται από του πελάτες να πουν από ποια υλικά θα ήθελαν να αποτελείται το αγαπημένο τους burger. Το The BBQ συγκεντρώνει όλες αυτές τις επιθυμίες μέχρι την Μ.Εβδομάδα και μετά το Πάσχα θα παρουσιάσει Burgers collection και θα προσφέρει με κάθε burger ένα αναψυκτικό.

Αχιλλέως 7-9, Αμφιάλη, Κερατσίνι

Tηλ: 210 400 5898

FACEBOOK: The BBQ 

INSTAGRAM: thebbqlowandslow