Οι λιακάδες εδραιώθηκαν για τα καλά και μαζί τους ήρθε η ώρα για ανανέωση, στην καθημερινότητα, την ντουλάπα αλλά και τα μαλλιά σου! Ο hairstylist και ιδιοκτήτης του Chic Shock, Μάνος Πολυχρονίδης και η ομάδα του, αποκαλύπτουν τι λατρεύει η μόδα για τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες! Βγάλτε μολύβι και σημειώστε!


Λιλά
Το ουράνιο τόξο στα μαλλιά είναι μία τάση που ήρθε για να μείνει. Αυτή τη σεζόν αναμένεται να δούμε τις πιο γλυκές, τολμηρές αποχρώσεις του γαλάζιου και του λιλά να κερδίζουν έδαφος!

Μπεζ ξανθό
Ξέχνα το ψυχρό πλατινέ, σχεδόν λευκό χρώμα που κυριάρχησε μέσα στον Χειμώνα. Το νέο ξανθό θυμίζει… βούτυρο και όχι χιόνι! Ζήτησε από τον κομμωτή σου να σου προτείνει μια μπεζ απόχρωση που κολακεύει κάθε επιδερμίδα!

Αφέλειες
Μία ακόμα σεζόν που βρίσκει όλο και περισσότερες celebrities να τολμούν τις αφέλειες! Πάρε έμπνευση από την Jane Birkin και κάνε αραιές αφέλειες με μύτες που ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο.

Μπαρέτες
Τα αξεσουάρ μαλλιών έχουν μπει δυναμικά στις γκαρνταρόμπες μας ξανά! Τα παστέλ χρώματα, οι glitter υφές, οι πέρλες αλλά και τα στρας ντύνουν τις πιο όμορφες μπαρέτες της σεζόν που φοριούνται, απαραιτήτως, πολλές μαζί!

Γκρι μαλλιά
Η νέα εποχή ενδυνάμωσης των γυναικών είναι εδώ και σπάει το ένα κατεστημένο μετά το άλλο. Όλο και περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν, πλέον, να μην καλύψουν τα γκρίζα τους μαλλιά με κάποια βαφή και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό!

Ίσια
Τα μαλλιά-καρφί που όλες λατρέψαμε το 2000, επιστρέφουν και πάλι έχοντας ξεκινήσει την πορεία τους από τα… κεφάλια των μεγαλύτερων supermodels. Κατέβασε το ισιωτικό από το πατάρι και ξεκίνα να ισιώνεις!

Αυστηρά καρέ
Είναι αδιαμφισβήτητα το πιο διαχρονικό και εύκολο στη διαχείριση κούρεμα όλων των εποχών! Κι αν πριν λίγους μήνες όλο και περισσότερες ενέδιδαν σε μια μακριά εκδοχή του καρέ, με έντονα φιλαρίσματα και μύτες, τώρα αναμένεται να δούμε άνοδο στην πιο «παριζιάνικη» εκδοχή του, με αυστηρά τελειώματα και πιο κοντό μήκος.

Μάνος Πολυχρονίδης,
ιδιοκτήτης και manager
του Chic Shock Πλ. Σερφιώτου 11, Καλλίπολη, Πειραιάς,
Τ: 210 4286555-6,
FB: Chic Shock |
Κομμωτήριο Πειραιά