Τι είναι το solarium και πως λειτουργεί;  Πόσο ασφαλές είναι για το δέρμα μας;  Ποια είναι η συχνότητα και η διάρκειά του;  Υπάρχουν κανόνες και εξαιρέσεις;  Αυτά και ακόμη τόσα ερωτήματα, απασχολούν κατά καιρούς αρκετούς από εμάς, γι αυτό το λόγο συναντήσαμε τη Βίκυ Ντάβου, ιδιοκτήτρια των Solarium Stores®, που αποτελούν το Νο 1 Studio Solarium στον χώρο και μας έλυσε όλες μας τις απορίες!

Τι είναι το Solarium;

Solarium σημαίνει φυσικό, γρήγορο και ασφαλές μαύρισμα, όπως του ηλίου!

Γιατί να κάνει κάπoιος Solarium;

Ένα μαυρισμένο σώμα σίγουρα φαίνεται πιο όμορφο, πιο γυμνασμένο και πιο αθλητικό, ενώ παράλληλα κρύβονται ατέλειες και περιττά κιλά. Σίγουρα αποκτούμε αυτοπεποίθηση.  Ωστόσο, το solarium δεν γίνεται μόνο για καλλωπιστικούς λόγους αλλά συμβάλλει θετικά και στην υγεία του οργανισμού μας.  Πολλοί άνθρωποι, ειδικά τα τελευταία χρόνια, τείνουν να είναι ελλιπείς στην βιταμίνη D, η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο  στην απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό μας. Το φως UV είναι ουσιαστικό για την καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού, ανοσοποιητικού και νευρικού συστήματος.  Άρα έχουμε και εσωτερικά και εξωτερικά οφέλη…

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να μαυρίσουμε;

Εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος ή αλλιώς «φωτότυπο».  Υπάρχουν 4 τύποι δέρματος: πολύ ευαίσθητο, ευαίσθητο, κανονικό και ανθεκτικό. Στο Solarium Stores®, μαυρίζουμε πάντα υπεύθυνα, σταδιακά και με απόλυτη ασφάλεια, πραγματοποιώντας το προσωπικό τεστ τύπου δέρματος για κάθε καινούργιο μέλος μας. Ο φωτότυπος αυτός μας προσδιορίζει τον συνολικό χρόνο μαυρίσματος και την επιλογή ανάμεσα στα 8 διαφορετικά μηχανήματα που διαθέτουμε, για να πραγματοποιήσει τις συνεδρίες του.  Ενδεικτικά μπορούμε να πούμε πως σε 3-6 συνεδρίες θα έχουμε φτάσει το επιθυμητό μαύρισμα.

Τι μηχανήματα έχετε στο solarium stores®;

Στο studio μας θα βρείτε  4 είδη μηχανήματων:

VIP: διαθέσιμο αποκλειστικά στα Solarium Stores® , Το πιο σύγχρονο τεχνολογικά, solarium της αγοράς. Το Hybrid Deluxe: διαθέτει 2 νέους τύπους λαμπτήρες υψηλής απόδοσης: κόκκινα Rubin Collagen Booster LEDs (για πρόσωπο και ντεκολτέ) p2 Vitamin D λάμπες (για το σώμα), οι οποίοι διεγείρουν το δέρμα να παράγει υψηλότερα επίπεδα κολλαγόνου και βιταμίνης D. Η επιδερμίδα αποκτά ελαστικότητα, τόνωση, ενυδάτωση και αυξάνεται η παραγωγή μελανίνης. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά: σύσφιξη στο περίγραμμα του προσώπου, και ορατή μείωση των γραμμών και των ρυτίδων.

Luxury power tanning: Βοηθούν στην ενεργοποίηση της μελανίνης και ανεβάζουν τα επίπεδα της βιταμίνης D του οργανισμού μας. Με λαμπτήρες UVA + UVB ακτίνων, όπως ο ήλιος, εξασφαλίζουν ένα άψογο, λαμπερό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Intelligence:  Μηχανήματα ιδανικά για τη προετοιμασία της επιδερμίδα μας πριν το καλοκαίρι. Τέλειο για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες που αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα με το μαύρισμά τους στο φυσικό ήλιο. Κατάλληλο για την μετέπειτα συντήρηση και διατήρηση που μαυρίσματος που έχουμε ήδη αποκτήσει.

 

Mystic Tan:  Για  αποτέλεσμα την ίδια ημέρα χωρίς ακτινοβολία.  Το Mystic Tan, είναι ένας σύγχρονος πρωτοποριακός τρόπος μαυρίσματος (σε ειδικό θάλαμο ψεκασμού), μέσα σε άμεσο χρονικό διάστημα.
Για εσάς που δεν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου αλλά που επιθυμείτε «γρήγορο, αψεγάδιαστο και φυσικό» μαύρισμα, είναι η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ !

Μπορεί να κάνει  οποιοσδήποτε solarium;

Φυσικά! Εκτός και αν ο γιατρός ο γιατρός έχει απαγόρευση την έκθεση στον φυσικό ήλιο,

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη προετοιμασία που χρειάζεται να κάνει κανείς πριν την επίσκεψή του;

Καμία προετοιμασία απολύτως! Μπορείς να φύγεις από τη δουλειά σου, να κάνεις solarium και να επιστρέψεις αναζωογονημένος και ανανεωμένος, αφού όλα τα μηχανήματά διαθέτουν, μουσική, αρωματοθεραπεία και κλιματισμό.

Πως μπορώ να μαυρίσω γρηγορότερα;

Η χρήση κρεμών προσώπου και σώματος, ειδικές για solarium, είναι απαραίτητη γιατί έτσι επιτυγχάνεται γρηγορότερο, βαθύτερο και με μεγαλύτερη διάρκεια μαύρισμα. Θα τα βρείτε όλα στα Solarium Stores®.

Ποιο είναι το κόστος;

Το μαύρισμα στα Solarium Stores® είναι σίγουρα μια απόλυτα οικονομική εμπειρία.  Τα πακέτα ξεκινούν από 25€ και η τιμή λεπτού είναι 1€.

 

Σωτήρος Διός 39 & Ανδρούτσου 159 , Πειραιάς. Τ: 2104222225

FB: Solariumstores pireas    Instagram: solariumstores

www.solariumstores.com