Έχεις αναρωτηθεί εσύ τι λάθη κάνεις στο online dating και είσαι ακόμη single;

Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε άντρες αποκλειστικά, έρχεται για να σου δείξει ποια είναι τα μεγάλα λάθη που κάνεις στο online dating και χάνεις τους θαυμαστές σου.
Η εικόνα που παρουσιάζεις στα social media είναι η εικόνα που σχηματίζουν και οι άλλοι για σένα μιας και ζούμε στην εποχή των Social media. Πιο συγκεκριμένα, οι άντρες που σε παρατηρούν δίνουν σημασία στην κάθε λεπτομέρεια σου ενώ εσύ ούτε που το φαντάζεσαι.
Αρχικά, σε αυτό που συμφώνησαν όλοι οι συμμετέχοντες στην έρευνα είναι ότι δεν μπορούν να αντέξουν τα ορθογραφικά λάθη. Δεν μπορούν να τα βλέπουν, τους ξενερώνουν,γκρεμίζεται η όποια εικόνα είχαν στο μυαλό τους για εσάς.
Επιπλέον, τα σεξουαλικά σχόλια είναι κάτι άλλο που δεν μπορούν να το αντέξουν ούτε να το δεχτούν. Μπορεί εσύ να τα γράφεις για να γελάσετε αλλά οι άντρες δεν τα παίρνουν καθόλου έτσι. Οπότε σε αυτή την περίπτωση μάλλον πρέπει να συμμαζευτείς για να αλλάξει η τύχη σου.
Τώρα,όσον αφορά τις φωτογραφίες σου, δεν χρειάζεται σε κάθε φωτογραφία να έχεις το ίδιο μυστήριο ύφος με τα γυαλιά, ούτε να έχεις άπειρες selfie που και τους κουράζει αλλά και σε παρουσιάζει ως ψωνάρα.Τα αγόρια θέλουν να βλέπουν μάτια και φρύδια και μια όμορφη αλλά και απλή κοπέλα.
Άλλαξε λοιπόν αυτά τα λίγα πράγματα αν τα κάνεις και θα δεις καλύτερα αποτελέσματα από ότι στο παρελθόν.