Μπορεί ο καιρός από χθες να μας τα χάλασε λιγάκι, ωστόσο, ποιος μπορεί να αρνηθεί σε έναν υπέροχο Σαββατιάτικο ή Κυριακάτικο καφέ στον Πειραιά, με θέα τη θάλασσα;

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις top επιλογές στην πόλη με κοινό παράγοντα: την απίστευτη θέα στη θάλασσα, που ηρεμεί το πνεύμα και γαληνεύει την ψυχή!

Casca

Το Casca στη Μαρίνα Ζέας, έχει καταφέρει επάξια να γίνει hot προορισμός για τους απανταχού Πειραιώτες και όχι μόνο. Με όπλο του τον κομψό και διαχρονικό χώρο, όπου κυριαρχεί το ξύλο και το μέταλλο, έχει γίνει πλέον σημείο αναφοράς για όλες τις ηλικίες. Εξαιρετικός καφές από τα χέρια των έμπειρων barista, brunch που θα σας ξετρελάνει αλλά και γλυκά για πολλές… αμαρτίες, θα συντροφέψουν τέλεια το πρωινό για εσάς, τον σύντροφο ή την οικογένειά σας, με θέα που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, αφού βρίσκεται μια ανάσα από την θάλασσα.

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς. T: 2104180184 FB: Casca

Uniqko

Κυριακάτικο brunch με έναν παγωμένο cappuccino, με την τεχνογνωσία των ειδικών είναι όσα ονειρεύεστε όλη τη βδομάδα. Θα τα βρείτε στο Uniqko, θα τα απολαύσετε και σίγουρα θα ξαναδώσετε ραντεβού.

Ακτή Θεμιστοκλέους 40, Πειραιάς, Τ: 210453 7278, F/B: Uniqko Group

Αργυρώ Πασαλιμάνι

Καλοκαιράκι, παγωτάκι, καφέ και σνάκ με θέα το Πασαλιμάνι; Θα τα βρεις όλα στην Αργυρώ, όπου θα δοκιμάσεις φρέσκο παγωτό και πρώτης ποιότητας φρεσκοκομμένο καφέ, ιδανικό και για τον πιο απαιτητικό.

Αγγ. Μεταξά 7-9, Πειραιάς. Τ: 2104111212 FB: Αργυρώ Πασαλιμάνι

Skybar

Βρίσκεται κυριολεκτικά μια ανάσα από τη θάλασσα στη Μαρίνα Ζέας και αν απλώσεις τα χέρια σου… αγγίζεις τον ουρανό! Μιλάμε προφανώς για το Skybar, το οποίο είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι την Κυριακή, να απολαύσεις ένα κρύο freddo espresso, ατενίζοντας τη θάλασσα.

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, 210 4515074, FB: SKYbar Marina Zeas