Η Νίκη Σωτήρη, ιδιοκτήτρια του Nail La Vie, μας υποδέχθηκε στο χώρο της και μας αποκάλυψε όλα εκείνα τα μικρά μυστικά για τέλεια άκρα! Τι χρώμα προτείνει στην υποψήφια νύφη; Πόσο συχνά πρέπει να φροντίζουμε τα άκρα μας; Ποιες οι τάσεις στα nail arts; Αυτά και ακόμη τόσα ερωτήματα βρίσκουν απαντήσεις από την ίδια και την ομάδα της!

Πώς προέκυψε η ενασχόλησή σου με τον τομέα της αισθητικής;

Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό να ασχολείται ώρες με τον καλλωπισμό, στα 21 μου αποφοιτώντας από τα ΤΕΙ Πειραιά αποφάσισα να ασχοληθώ με το χώρο και ενθουσιάστηκα τόσο που από τότε δεν έχω σταματήσει λεπτό!

Πότε άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το Nail La Vie;
Το όνειρο του Nail La Vie πραγματοποιήθηκε 14/6/2017…

Τι υπηρεσίες μπορεί κανείς να απολαύσει;
Οι υπηρεσίες μας είναι πολλές ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πελάτη, μανικιούρ, θεραπευτικό πεντικιούρ, θεραπείες άκρων, ημιμόνιμο, τεχνητά νύχια, αποτριχώσεις, μακιγιάζ, βλεφαρίδες extension…

Πόσο συχνά θεωρείς πως πρέπει μία γυναίκα να περιποιείται τα άκρα της;
Για να είναι πάντα περιποιημένη μια γυναίκα θα πρέπει συνήθως κάθε 2-3 βδομάδες να περιποιείται τα χέρια και μια φορά το μήνα τα πόδια της.

Ισχύει αυτό που λένε πως πρέπει να αφήνουμε τα νύχια μερικές βδομάδες «για να αναπνέουν»;
Τα νύχια αναπνέουν έτσι και αλλιώς από τη μήτρα του νυχιού που βρίσκεται στη βάση του όποτε δεν είναι και απαραίτητο να τα αφήσουμε άβαφτα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μικρά διαλείμματα στη διάρκεια του χρόνο αλλά αυτό είναι στη κρίση της κάθε γυναίκας…

Είναι οι περίοδος που σιγά σιγά αρχίζουν να ετοιμάζονται οι νυφούλες! Ποιες τάσεις κυριαρχούν φέτος στα bridal nail arts;
Όσο αφορά τις νυφούλες μας, τα νύχια τους είθισται πάντα να είναι πάντα περιποιημένα με χαρακτήρα αριστοκρατικό και ταυτόχρονα να διαθέτουν κάτι εντυπωσιακό… Φέτος συστήνουμε μακριά αμυγδαλωτά νύχια με βαφή όμπρε η boho διακριτικά σχέδια, στολισμένα με κάποιες πέτρες.

Χρειάζεται η υποψήφια νύφη να κάνει κάποιο δοκιμαστικό στα άκρα της όπως κάνει για το μακιγιάζ;
Όσον αφορά στα νύχια όχι δεν χρειάζεται να γίνει δοκιμαστικό, εφόσον γνωρίζει τι περίπου θέλει και με την καθοδήγηση μας, να καταλήξουμε στο τελικό αποτέλεσμα!

Πόσο καιρό πριν χρειάζεται να φτιάξει τα νύχια της;
Τα νύχια είναι μια υπηρεσία πριν το γάμο που πρέπει να είναι η τελευταία στην λίστα! Άρα 2-3 μέρες πριν το γάμο. Γιατί θέλουμε τα άκρα μας να είναι φρεσκοφτιαγμένα τέλεια και λαμπερά αρχικά αλλά και γιατί πρόκειται για μία υπηρεσία που θα κάνει την νύφη να χαλαρώσει από την ένταση των ημερών…

Ημιμόνιμο, gel ή απλό βερνίκι συστήνεις εσύ για την υποψήφια νύφη;
Αυτό που απορρίπτουμε με την πρώτη είναι το απλό βερνίκι γιατί δεν παίρνει κανείς εύκολα το ρίσκο να χαλάσει εκείνη τη μέρα κάποιο από τα νυχάκια της νύφης, όποτε ημιμόνιμο ή gel ανάλογα με το αποτέλεσμα και τι αυτό που θέλει να κάνει η νύφη.

Κουντουριώτου 177, Πειραιάς. Τ: 2130348485 FB: Nail La Vie Instagram: naillaviegr