Μοντέρνα & minimal διακόσμηση παντρεύονται αρμονικά δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Η διαμονή σας μετατρέπεται σε εμπειρία ζωής. Ανακαλύψτε τη!

Κάνε τώρα την κράτησή σου στο 6948-016917 & στο 6981-081690

Αν αποφάσισες να πραγματοποιήσεις ένα ταξιδάκι στο όμορφο Ναύπλιο έπραξες πολύ σωστά! Η πανέμορφη πόλη που βρίσκεται μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, είναι πάντα μία καλή ιδέα για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν ξεκούραστες διακοπές μακριά από τον θόρυβο και την βουή της πρωτεύουσας!

Απαραίτητο συστατικό φυσικά, για όλα τα παραπάνω είναι η διαμονή σας! Στο Luxury House in Nafplio, θα απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας. Διαθέτει τέσσερα σύγχρονα και πολυτελή, master δωμάτια, δύο μπάνια, έναν άνετο κοινό χώρο όπου βρίσκεται η κουζίνα και το σαλόνι αλλά και ένα τεράστιο μπαλκόνι στο μπροστινό μέρος όπου μπορείτε να κάνετε Barbeque με τους φίλους και την οικογένειά σας ή να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ένα ποτό με θέα στο υπέροχο Παλαμήδι.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά του είναι επίσης η τοποθεσία του, καθώς βρίσκεται μόλις 3 λεπτά από την Παλιά Πόλη του Ναυπλίου, σε ένα άκρως κομβικό σημείο προκειμένου να προγραμματίσετε με άνεση όλες τις εκδρομές σας στην περιοχή.

Αναλυτικά οι αποστάσεις:

Παραλία 7χλμ

Παλαμίδι 6χλμ

Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου 21χλμ

Μυκήνες 23χλμ

Τολό 7 χλμ

Που να πας στο Ναύπλιο και τι να δεις

Μπούρτζι: Αυτό το μικρό νησάκι-φρούριο με την ιστορία που κρύβει αποτελεί το στολίδι του Ναυπλίου! Επειδή τα λόγια όμως δεν αρκούν για να περιγράψουν τη μαγεία του, ανακαλύψτε το μόνοι σας φτάνοντας εκεί με καραβάκι. Δρομολόγια ανά 30′ έως 1 ώρα.

Παλαμήδι: Το έτερο στολίδι της πόλης, το επιβλητικό φρούριο του Παλαμηδίου, υψώνεται υπερήφανο σε ύψος 220 μ. Επισκεφθείτε το οπωσδήποτε γιατί η θέα είναι πραγματικά εκπληκτική! Θα φτάσετε έως εκεί με αυτοκίνητο, εκτός κι αν είστε από τους δυνατούς επισκέπτες και καταφέρετε να ανεβείτε τα 857 σκαλιά! Ο θρύλος λέει 999, ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι έχουν μετρήσει ακριβώς 913. Εισιτήριο €8, καθημερινά 08:00-18:45 (Τ: 27520 28036).

Αρβανιτιά: Η καλύτερη βόλτα είναι η περαντζάδα από την Αρβανιτιά. Μια όμορφη διαδρομή στον πλακόστρωτο δρόμο θα σας γεμίσει ενέργεια, ηρεμία και εικόνες αλησμόνητες.

Βασιλέως Κωνσταντίνου: Επονομαζόμενη και ως Μεγάλος Δρόμος, το πλακόστρωτο σοκάκι που μόνο… μεγάλο δεν είναι, διασχίζει σχεδόν όλο το ιστορικό κέντρο, ενώνοντας τις πλατείες Τριών Ναυάρχων και Συντάγματος και αντιπροσωπεύει τόσο μια εποχή που έχει χαθεί όσο και τη σύγχρονη όψη της πόλης.

Πλατεία Συντάγματος: Γνωστή ως «πλατεία Πλατάνου», έγινε «πλατεία Λουδοβίκου» έως το 1843 που πήρε το σημερινό της όνομα. Στην καρδιά του Ναυπλίου εντυπωσιάζει καθώς φτιάχτηκε κατά τα μεσαιωνικά πρότυπα.

Πλατεία Φιλελλήνων: Πολύ κοντά στο λιμάνι, η ονομασία οφείλεται στο μνημείο που υπάρχει στο κέντρο της, το οποίο ανεγέρθηκε το 1903 στη μνήμη των Γάλλων φιλελλήνων πεσόντων που αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση της Ελλάδας. Τελευταία τοποθετήθηκε εκεί και η προτομή της Μαντώς Μαυρογένους.

Πλατεία Τριών Ναυάρχων: Είναι αφιερωμένη στη μνήμη των ναυάρχων Kόδριγκτον (Aγγλία), Δεριγνύ (Γαλλία) και Xέιδεν (Pωσία), που κατατρόπωσαν τον τουρκοαιγυπτιακό στόλο στη Ναυμαχία του Nαυαρίνου ενώ την περιβάλλουν αξιόλογα νεοκλασικά κτήρια.

Ο ναός του Aγίου Σπυρίδωνα: Χτίστηκε την περίοδο της Α’ Ενετοκρατίας, αλλά μετά τον βομβαρδισμό της πόλης από τους Ενετούς το 1686 έπαθε μεγάλες ζημιές μαζί με άλλους 40 ναούς. Στην είσοδό του εκτυλίχθηκε μία από τις πιο μελανές σελίδες της νεότερης ελληνικής Ιστορίας. Στις 27 Σεπτεμβρίου 1831 έπεσε νεκρός από τα βόλια των Μαυρομιχαλαίων ο πρώτος κυβερνήτης της ελεύθερης Ελλάδας Ιωάννης Καποδίστριας, ενώ πήγαινε να εκκλησιαστεί.

Εκδρομές με το αυτοκίνητο

Τολό: Βρίσκεται μία ανάσα από την πόλη του Ναύπλιου και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για να απολαύσετε το μπάνιο σας ή τον καφέ και το φαγητό σας πάνω στο κύμα!

Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου: Η Επίδαυρος υπερηφανεύεται τόσο για τη φυσική της ομορφιάς, όσο και για το ότι φιλοξενεί εδώ και χιλιάδες χρόνια, μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Το μεγαλύτερο τουριστικό ενδιαφέρον το προσελκύει το μεγάλο θέατρο της Επιδαύρου, το οποίο είναι και από τα καλύτερα διατηρημένα αρχαία θέατρα με εκπληκτική ακουστική και χωρητικότητα 15.000 θεατών.

Μυκήνες: Το βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα, είναι το σημαντικότερο και πλουσιότερο ανακτορικό κέντρο της Ύστερης Εποχής του Χαλκού στην Ελλάδα. Ένας από τους δημοφιλέστερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας σας ξεναγεί στην ιστορία της!