Οι πρώτες λιακάδες αρχίζουν δειλά- δειλά να ξεμυτίζουν και το μυαλό όλων μας, έχει πάρει… αέρα! Υπάρχει λοιπόν, καλύτερη αφορμή για ένα μίνι ταξιδάκι από το Πάσχα που έρχεται; Εμείς, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το πιο ξεκούραστο σκηνικό για εσάς και την οικογένειά σας, σε ένα πανέμορφο μέρος και μάλιστα, μια ανάσα από την Αθήνα…. Την Αίγινα!

Φεύγετε Μ. Παρασκευή από τη δουλειά, σε μία ώρα βρίσκεστε απέναντι και το πιο όμορφο Πασχαλινό σας τετραήμερο μόλις… ξεκίνησε!

Και τι χρειάζεται ένα τετραήμερο για να γίνει φανταστικό; Καλή παρέα, καλό φαγητό (η κουζίνα στην Αίγινα είναι πραγματικά πεντανόστιμη) και ένα ωραίο μέρος για να μείνετε!
Ακριβώς, αυτό φροντίσαμε λοιπόν, να σας εξασφαλίσουμε!

Το πανέμορφο Marini Luxury Apartments & Suites, ένα πανέμορφο, νεόκτιστο συγκρότημα φιλοξενίας, στο πιο μαγευτικό σημείο του νησιού, με θέα που κόβει την ανάσα, προσφέρει σε όλους εσάς που θα το επιλέξετε για τη διαμονή σας, 30% έκπτωση από την αρχική τιμή!

Ακόμη το σκέφτεστε;

Vouno Dendrou, Aegina T: 2297029136 M: 6934600472 E: info@mariniluxurysuites.com FB: Marini Luxury Apartments & Suites Instagram: Marini Luxury Apartments & Suites
www.mariniluxurysuites.com