Γράψαμε για Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δεύτερα, θα ήταν λοιπόν άδικο να μην αναφερθούμε καθόλου στην ημέρα που είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στα πιο γλυκά πλάσματα γύρω μας. Τις γυναίκες! Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας κάπου στο παρασκήνιο και άλλοτε στο προσκήνιο, πάντα υπάρχει μια γυναικά.Μια γυναικά που αντιμετωπίζει την ζωή με τις αναποδιές της χαμογελώντας, που αντιμετωπίζει την κοινωνία και την πίεση που της ασκεί, χαμογελώντας της και γιορτάζοντας το!

Και επειδή στον Πειραιά ξέρουμε να γιορτάζουμε τα σημαντικά πράγματα με τον σωστό τρόπο, συγκεντρώσαμε τα μαγαζιά που θα γιορτάσουν μαζί τους την Παρασκευή 8/3, την ημέρα δηλαδή που έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, και θα φροντίσουν να την κάνουν πραγματικά αξέχαστη!

Ας γιορτάσουμε και εμείς λοιπόν μαζί τους, και ας μην ξεχνάμε το πόσο σημαντικές είναι οι γιαγιάδες, οι μητέρες, οι αδερφές ή οι σύντροφοι στην ζωή μας!

Στου Θωμά 

Το φίνο μεζεδοπωλείο για άλλη μια φορά γιορτάζει με τον μοναδικό τρόπο, που μόνο εκείνο ξέρει, την ήμερα της γυναίκας με special event, live μουσική και το υπέροχο πρόγραμμα του που σίγουρα θα σας εκτοξεύσει την διάθεση!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2104206907
Μαυρομιχάλη 22-24 Παλαμηδίου, Πειραιάς
FB: Φαγοποτείον στου Θωμά – Μουσικό μεζεδοπωλείο
Instagram: stouthoma_moysikomezedopolio

BBQ low&slow

Με 2 ιδιαίτερα πιάτα, που δημιουργήθηκαν ειδικά για την εξίσου ιδιαίτερη αυτή μέρα γιορτάζει το γνωστό stake house στο Κερατσίνι. Και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι εξίσου εντυπωσιακά με ότι άλλο έχει προσφέρει το αγαπημένο μας BBQ, και μάλλον αξίζει και με το παραπάνω να μην το χάσετε.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2104005898
Αχιλλέως 7-9, Αμφιάλη, Κερατσίνι
FB: The BBQ
Instagram: thebbqlowandslow

Καπηλειό 

Το αγαπημένο στέκι του Πειραιά δηλώνει πολλά υποσχόμενο όσον αφορά την αγαπημένη του γιορτή. Με πολύ χορό, ένα γεμάτο menu των 12 ευρώ, πολλές εκπλήξεις και ένα μοναδικό θα λέγαμε show για το γυναικείο κοινό του, θα σας κάνει να περάσετε το πιο αξέχαστο βράδυ!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2104633009, 2114006250
Σπάρτης 129 & Μακεδονίας, Πειραιάς,
FBΤο Καπηλειό
Instagram: to_kapilio_

Uniqko

Ποιος καλύτερος τρόπος από το να απολαύσεις την πρωτότυπη κουζίνα του Νίκου Μαρίνου, και να γιορτάσεις αφού έχεις κάνει πρώτα μια βόλτα στην πανέμορφη Μαρίνα Ζέας; Ενώ έχεις 50% έκπτωση στο αγαπημένο και μοναδικό, (όπως υποδηλώνει άλλωστε και το όνομα του) εστιατόριο Και όλα αυτά άπλα επειδή απλά είσαι εορτάζουσα!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2104537278
Ακτή Θεμιστοκλέους 40, Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς
FB:Uniqko Group
Instagram:uniqkogroup

Άρωμα πόλης

Με καλοφτιαγμενους μεζέδες, άφθονο κρασί και ζωντανή μουσική εξαιρετικά αφιερωμένη στις γυναίκες της ζωής μας, γιορτάζει το στέκι στο Κερατσίνι την παρασκευή. Αλλά επειδή μια μέρα δεν θα ήταν ποτέ αρκετή, το άρωμα πόλης πέμπτη 7/3 θα γιορτάσει την ημέρα της γυναικάς προεόρτια και εννοείται όχι αδίκως!

Τηλέφωνο κρατήσεων:: 2155515300
Γκιώνας 2Β, Κερατσίνι.
FB: Άρωμα Πόλης

Το κουτούκι τα 5φ

Πολύ κρασί, χορός, μουσική, ένα μενού των 14 ευρώ ανά 4 άτομα, πολλές γυναικείες παρουσίες και ένα κλίμα που σίγουρα θα φροντίσει να περάσετε όμορφα το βράδυ σας προσφέρει 8/7 το υπέροχο κουτούκι στον Πειραιά και δεν θα μπορούσαμε να δελεαστούμε περισσότερο!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2104818470
Αραχώβης 21, Καμίνια, Πειραιάς
FB: Κουτουκι τα 5φ
Instagram: koutoukita 

Στης Φλώρας το βεράνι 

Μια βραδιά αφιερωμένη και με το παραπάνω στην γυναίκα έχει οργανώσει το Βεράνι του Πειραιά εν όψει της γιορτής με πολύ μουσική, μεράκι και πολύ πολύ κρασί, και είμαστε βέβαιοι ότι κανείς δεν θα ήθελε να το χάσει!

Τηλεφωνο κρατήσεων: 6983915080
Αντωνίου Θεοχάρη και Φαβιέρου 57, Άγιος Νείλος, Πειραιάς
FB:Στης Φλώρας το βεράνι
Instagram: sths_flwras_to_verani