Ήρθε η Άνοιξη λοιπόν, και μετά μαντέψτε τι έρχεται… Αμέ, σωστά, καλοκαίριιιι! Και κάπου εκεί είναι που αρχίζει να μας διακατέχει μια μικρή ανησυχία, για το αν θα προλάβουμε να φορέσουμε το πολυπόθητο, μπικίνι! Μην ανησυχείτε, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την λύση. Οι παρακάτω τροφές σε συνδυασμό με μια ήπια γυμναστική θα μας «σώσουν» κορίτσια και θα μας βγάλουν στις παραλίες γεμάτες αυτοπεποίθηση!

  • Η κινόα: Περιέχει τεράστια ποσότητα πρωτεΐνης αλλά και πολύτιμα μέταλλα για τον οργανισμό σου και μπορείς να την απολαύσεις στη σαλάτα ή pop quinoa σαν να φτιάχνεις ποπ κορν.

  • Το αχλάδι: Μαζί με το μήλο αποτελούν τους τέλειους συμμάχους για δίαιτα, είναι από τα φρούτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό και τρώγοντάς τα με τη φλούδα επωφελείσαι διπλά από τις φυτικές ίνες που περιέχουν.

  • Το αβγό: Δεν είναι τυχαία η επέλεση των brunch, και του avocado toast. Οι ειδικοί λένε ότι ένα αβγό το πρωί σε κρατάει χορτασμένη για ώρες ενώ λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε πρωτεΐνη, κινητοποιεί τις καύσεις του οργανισμού.

  • Το γιαούρτι: Περιέχει δύο φορές περισσότερη πρωτεΐνη από τα άλλα ήδη γιαουρτιού η οποία επιταχύνει τις καύσεις του οργανισμού. Κι αν ακούς γιαούρτι και βαριέσαι, απλά βάλτο στο smooothie σου!

  • Το πλιγούρι: Ο καρπός του σιταριού έχει τον τέλειο συνδυασμό θρεπτικών στοιχείων:υψηλό ποσοστό πρωτεϊνών και φυτικών ινών και χαμηλή ποσότητα θερμίδων και λιπαρών.

  • Το pop corn: Αν δεν το φορτώσεις με βούτυρο και αλάτι και φας μια ποσότητα ενός μικρού μπολ, είναι ένα από τα πιο θρεπτικά σνακ με λίγες θερμίδες.