Ποιος είπε ότι η φροντίδα είναι μόνο γένους θηλυκού; Διαβάστε μερικά από τα πιο έξυπνα μυστικά ομορφιάς που ταιριάζουν και στα δύο φύλα!

Ανιηλιακή προστασία

Οι περισσότερες γυναίκες προστατεύουν καθημερινά την επιδερμίδα τους από τις ακτίνες του… ήλιου και τη φωτογήρανση εφαρμόζοντας στο πρόσωπό τους μια ενυδατική κρέμα με SPF προστασία. Κι εσείς δεν θέλετε να ανήκετε σε εκείνο των ποσοστών των αντρών που δηλώνουν ότι δε φορούν ποτέ αντηλιακό, σωστά;

Ξεφορτωθείτε το σαπούνι

Δεν είναι πάντα σοφό για την υγεία της επιδερμίδας σας να χρησιμοποιείτε απλό σαπούνι για τον καθαρισμό της. Προτιμήστε ένα σαπούνι προσώπου για πιο ευαίσθητα δέρματα το οποίο δεν θα σας προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως είναι τα εξανθήματα και η ξηροδερμία.

Υγιή μαλλιά

Τι κοινό έχουν ο David Beckham, ο Robert Pattinson, o Leonardo DiCaprio και ο Jared Leto; Πέρα από το γεγονός ότι στοιχειώνουν τις γυναικείες φαντασιώσεις, έχουν υπέροχα μαλλιά! Για να «μαγέψετε» κι εσείς το αντίθετο φύλο, μετά από κάθε λούσιμο, εφαρμόστε λίγη μαλακτική κρέμα στα μαλλιά σας και ξεπλύνετέ τα καλά. Τι θα σας χαρίσει αυτό το μυστικό ομορφιάς; Τα μαλλιά σας θα γίνουν αμέσως πιο υγιή, απαλά και λαμπερά. Παράλληλα, θα επιτρέψετε στην ρίζα των μαλλιών να μακρύνει περισσότερο αλλά και θα προστατέψετε το φυσικό σας χρώμα από το ξεθώριασμα και τις φθορές που προκαλεί ο ήλιος.

Χαμογελάστε

Βρίσκετε το χαμόγελο το πιο γοητευτικό σημείο σε μια γυναίκα; Το πιθανότερο είναι να το κοιτάει κι εκείνη! Το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών είναι σημαντικό για ένα λαμπερό χαμόγελο, αλλά δεν είναι αρκετό για να απομακρύνει τα βακτήρια που επικάθονται ανάμεσα στα δόντια: φροντίστε, λοιπόν, να χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα μία φορά την ημέρα.

Προσεγμένα άκρα

Προφανώς, δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνετε μανικιούρ, αλλά το κόψιμο των νυχιών σας κάθε 2-3 ημέρες είναι απολύτως απαραίτητη διαδικασία για την προσωπική σας υγιεινή.