Το «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel τις τηλεοπτικές σεζόν 2000-2001 και 2001-2002. Πρωταγωνιστές ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ρόλο της Δήμητρας και ο Θοδωρής Αθερίδης στον ρόλο του Θοδωρή. Το σενάριο το έγραψαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Δήμητρα Πούλκου, αν και ήταν επίσημα βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Un gars, une fille».

Η σειρά παρακολουθούσε την καθημερινή ζωή ενός τυπικού ελληνικού ζευγαριού της πόλης, του Θοδωρή και της Δήμητρας σε όλες τις εκφάνσεις της, τη σχέση τους, τους τσακωμούς τους, τα άγχη και τις φοβίες τους. Σε κάθε ένα από τα 61 επεισόδια της σειράς, παρουσιάζονταν διάλογοι του ζευγαριού σε διαφορετικούς χώρους όπως στο γυμναστήριο, στα διάφορα δωμάτια του σπιτιού, στο βιβλιοπωλείο, στο φαρμακείο και άλλα.

 

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, η επιτυχημένη κωμική σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας, 17 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στην ελληνική τηλεόραση, κάνοντας πρεμιέρα στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube. Μάλιστα έχει αναρτηθεί και το σχετικό treiler:

 

Αρκεί να πούμε ότι οι τίτλοι των δύο πρώτων επεισοδίων είναι «Ζήλεια» & «Ευτυχώς που δεν έγινα μάνα», για να καταλάβετε τι περιμένουμε να δούμε.