Την κάνουν λεπτή, ξεροψημένη, με τρία υλικά -παραπάνω είναι σχεδόν αμαρτία για ένα Ιταλό- και κάθε μπουκιά της είναι σαν aller retour στον παράδεισο. Ίσως το καλύτερο μέρος για pizza σε ξυλόφουρνο με τη σφραγίδα Made in Italy θα το βρείτε στον Πειραιά και ακούει στο όνομα Chef in Love…(προσοχή, προσοχή! Μην προσπαθήσεις να τσακωθείς ποτέ με Ιταλό για τη σωστή πίτσα. Είναι σίγουρο ότι θα χάσεις!)

Τα τελευταία 12 χρόνια, φτιάχνουν καθημερινά pizza, μακαρονάδες και κυρίως πιάτα με αρώματα Ελλάδας και επιρροές από Ιταλία μεριά για να κερδίσουν και τον πιο δύσπιστο. Το μεράκι, η αγάπη και τα κατ’εξοχήν φρέσκα υλικά, πρώτης ποιότητας είναι τα μυστικά που ξεχωρίζουν αυτή την pizzeria. Το πιο δυνατό τους χαρτί όμως είναι ο ξυλόφουρνος, ο οποίος ευθύνεται για αυτά τα ζουμερά και νόστιμα αποτελέσματα. Όλα όσα θα δοκιμάσετε στο Chef in Love ψήνονται σε αυτόν το φούρνο και πραγματικά είναι κόλαση!


Μερικές από τις αμαρτίες που αξίζει να δοκιμάσετε είναι η Pizza Πόρκυ με κρέμα παρμεζάνας, άγρια μανιτάρια, τρούφα, καπνιστή μπριζόλα και πανσέτα, η Pizza Σολομού με τυρί, σολομό, ντοματίνια, κάπαρη, φρέσκο κρεμμυδάκι και ρόκα και φυσικά τη μακαρονάδα Μαρινάρα με γαρίδες, κρέμα γάλακτος, ούζο, φινόκιο και σάλτσα τομάτας. Όλα τα πιάτα είναι ένα κι ένα και ο ουρανίσκος σας…θα παραμιλάει!

Υ.Γ. Εννοείται πως όλες τις pizzas και μακαρονάδες μπορείτε να τις απολαύσετε στο χώρο σας με ένα μόνο τηλεφώνημα!

Πραξιτέλους 113, Πειραιάς, Τ: 2104222520 – 521 , F/B: Chef in love “pizza delivery”, Instagram: Chef in Love, www.chefinlovepizza.gr