Δίνουμε ραντεβού στην οδό Νίκης 2, για μία πρωτόγνωρη εμπειρία γεύσεων κι αισθήσεων!

Αναμφίβολα η γαλλική κουζίνα είναι από τις καλύτερες του πλανήτη. Εκλεπτυσμένη και ευφάνταστη, έχει επηρεάσει τη γαστρονομία παγκοσμίως, όποτε δικαίως θεωρείται η «βασίλισσα της γεύσης». Όμως, οι γαλλικές συνταγές δεν είναι εύκολες, απαιτούν γνώσεις και δεξιοτεχνία, οπότε δεν είναι και πολλά εκείνα τα μέρη όπου μπορείτε πραγματικά να την απολαύσετε σε όλο της το μεγαλείο… Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ένα από αυτά και σας εγγυόμαστε πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από εκείνα τα γουστόζικα, λιλιπούτια, bistrot του Παρισιού!

Το Lumiere Bistrot αν και νέα άφιξη στο Κερατσίνι έχει καταφέρει επάξια να μας συνεπάρει με τη ζεστή ατμόσφαιρα, τη lounge μουσική και τις νόστιμες γεύσεις του. Ο ιδιοκτήτης, Περικλής, λάτρης και ο ίδιος του παριζιάνικης κουλτούρας αλλά και κουζίνας, έχει φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια έτσι ώστε αυτό το ατμοσφαιρικό bistrot να βγάζει σαν βγαλμένο από γαλλικό φιλμ νουάρ!

Με τη διάθεση να ξεχειλίζει ο ίδιος και η ομάδα του, σας περιμένουν από νωρίς το πρωί για να σας περιποιηθούν με καφεδάκι Nossa Lara, είναι μονοποικιλιακός κι ίσως το πιο ξεχωριστό χαρμάνι που έχετε δοκιμάσει, να σας προκαλέσουν να δοκιμάσετε τα ολόφρεσκα Banoffee Pancakes και να συμβάλλουν στην -μετά δουλειά- χαλάρωση με γευστικό, χειροποίητο και ολόφρεσκο φαγητό και ένα ποτηράκι κρασί ή κάποιο cocktail.

Μυριοφύτου και Νίκης 2, Κερατσίνι, Τ: 210 4008047, F/B: Lumière Bistrot , Instagram: lumierebistrot