Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην πρόκληση μιας ζουμερής και έξοχα ψημένης μπριζόλας; Ποιος δεν επιθυμεί να δοκιμάζει ποιοτικά κρέατα με πρωτότυπους τρόπους μαγειρέματος και ψησίματος, που θα τον ταξιδέψουν γευστικά; Αν η απόλαυση του καλού κρέατος είναι για εσάς ιεροτελεστία, τότε πρέπει να επισκεφθείτε το απόλυτο Steak House του Κερατσινίου και στέκι των απανταχού καλοφαγάδων που ακούει στο όνομα «The BBQ low&slow».

Το όνομά του μαγαζιού δεν είναι τυχαίο, αφού το «χαμηλά» (low) αφορά στην θερμοκρασία που πρέπει να διατηρείται πολύ χαμηλή και το «αργά» (slow) που αναφέρεται στις ώρες – διάρκεια που χρειάζεται να ψηθεί το κάθε φαγητό. Εδώ το κρέας έχει αναχθεί σε επιστήμη…

Τι εννοώ;

Οι παρασκευές των φαγητών γίνονται με όποιο τρόπο μπορεί να το σκεφτεί κάποιος, στην σχάρα, στο τηγάνι, στον φούρνο, στο smoker και με sous vite.

Συνδυάζουν τεχνικές, χρώματα κι αρώματα και σας προσφέρουν πιάτα παρασέρνοντας σας σ’ ένα γευστικό ταξίδι σ όλον τον κόσμο. Από την μυρωδιά του αντικριστού στην Κρήτη μέχρι τα καπνιστά κρέατα του Νότου της Αμερικής αλλά και από τις γεύσεις της Ανατολής μέχρι της Πολίτικες συνταγές, στο The BBQ ο ουρανίσκο σας θα τρελαθεί και θα ξυπνήσει μνήμες γεύσεων, σαν να τα μαγείρευε η γιαγιά μας… όμως εδώ η σύγχρονη τεχνολογία μπλέκεται γλυκά με το μεράκι και την εμπειρία και σας προσφέρουν πιάτα που θα πείσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη και σε τιμές εξαιρετικά χαμηλές.

dav

Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν στον ουρανίσκο μας και τα συστήνουμε, το Black Weed-O με μπιφτέκι black angus, μανιτάρια, λάδι κάνναβης και cheddar, η χοιρινή σπαλομπριζόλα, τεραστίων διαστάσεων πραγματικά, που συνοδεύεται από σάλτσα μανιταριού και λάδι μαύρης τρούφας. Από τα πολλά ορεκτικά δοκιμάστε οπωσδήποτε το χωριάτικο λουκάνικο με γέμιση φέτας, ντομάτας και πιπεριάς. Το τελευταίο πιάτο μάλιστα έχει κερδίσει και Χρυσό Βραβείο!

Αχιλλέως 7-9, Αμφιάλη, Κερατσίνι, Τ: 210 4005898, F/B: The BBQ, Instagram: thebbqlowandslow