Η μέρα του γάμου σας αποτελεί μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας. Παράλληλα η γαμήλια τούρτα και κατά συνέπεια όλα τα γλυκά αυτής της ημέρας είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα για τον γάμο σας καθώς από την αρχαία εποχή ήταν σύμβολο ευημερίας και καλοτυχίας καθώς και γονιμότητας. Η Αγγελίνα Μαρτίνου μας εξηγεί πως το “Μελιστάλακτο” κατάφερε να χτίσει την εμπιστοσύνη του με τον κόσμο,να κερδίσει τις εντυπώσεις και την ίδια στιγμή να διατηρεί ψηλά τις αρχές που έχει θέσει. Αγάπη, μεράκι και ολόφρεσκα υλικά είναι τα συστατικά της επιτυχίας του και αποτελεί επάξια τον παράδεισο των γλυκών!

Πόσα χρόνια λειτουργίας μετράει το Μελιστάλακτο; Το Μελιστάλακτο λειτουργεί τα τελευταία 16 χρόνια.

Πώς προέκυψε η ζαχαροπλαστική στη ζωή σας; Θυμάμαι από πολύ μικρή τον εαυτό μου να ασχολούμαι με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Μεγαλώνοντας βέβαια πήγα στη σχολή ζαχαροπλαστικής Le Mond και ακολούθησαν πολλά σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο.

Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του “Μελιστάλακτο” που το καθιστούν τόσο μοναδικό; Η αγάπη και το μεράκι γι αυτό που κάνουμε είναι από τα καίρια συστατικά της δουλειάς μας. Τώρα, σε πρακτικό επίπεδο βασικό στοιχείο είναι φυσικά οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε. Δεν έχουμε τίποτα σε σκόνες ούτε σε μείγματα. Τα φτιάχνουμε όλα εμείς εδώ και αυτή είναι η βασική μας αρχή!

Ποιο είναι το top 3 των προϊόντων σας που δεν μπορεί να τα βρει κανείς αλλού; Φτιάχνουμε πάρα πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο, mille feuille και πολύ νόστιμες τούρτες. Τούρτες με ζαχαρόπαστα για παράδειγμα. Πάντα βέβαια προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του κόσμου. Ήμασταν από τους πρώτους που έφτιαξαν γλυκά με stevia, πριν 8 περίπου χρόνια.

Ποια είναι η πρότασή σας σε γλυκές γεύσεις για έναν ανοιξιάτικο γάμο; Έχουμε πάρα πολύ ωραίες πολυόροφες τούρτες, οι οποίες μπορούν να “δέσουν” με τη συνολική εικόνα και το στυλ του γάμου. Επίσης, έχουμε το candybar με σπιτική λεμονάδα ή mille feuille σε ποτηράκια.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το μενού στη θεματική κάθε γάμου ξεχωριστά; Μιλάμε με το ζευγάρι και γνωρίζουμε το ύφος και το στυλ των ανθρώπων. Αν για παράδειγμα πρόκειται για ένα νεαρό ζευγάρι που κατά κύριο λόγο έχουν καλεσμένους τους φίλους τους, θα διαλέξουμε γεύσεις που ανταποκρίνονται σε αυτό το target group. Αν πρόκειται για κλασσικό γάμο, επίσης προσαρμόζουμε σε πιο κλασσικές γεύσεις γλυκών.

Ποιο από τα event που έχετε αναλάβει δεν θα ξεχάσετε ποτέ και γιατί; Πριν μερικά χρόνια, παντρευόταν ένα ζευγάρι, σχετικά μεγάλης ηλικίας και την ίδια ημέρα βάφτιζαν το παιδάκι τους και μου έκανε εντύπωση το πόσο ρομαντική επέλεξαν να είναι η τελετή, η διακόσμηση ακόμη και τα γλυκά που διάλεξαν. Παρόλο που ήταν η δεύτερη φορά και για τους 2, δηλαδή η διαδικασία του γάμου, ήταν πολύ όμορφο το ότι εστίασαν και φρόντισαν ακόμη και την τελευταία λεπτομέρεια. Εμάς μας γεμίζει πολύ και μας χαροποιεί ότι είμαστε παρόντες στις πιο σημαντικές και χαρμόσυνες στιγμές του ζευγαριού, είτε αυτό είναι γάμος, είτε βάπτιση.

Λεωφόρος Πειραιώς-Αθηνών 67,
Καμίνια, Πειραιάς. Τ: 2104810091
F/B: Μελιστάλακτο Ζαχαροπλαστεία, Instagram: zaxaroplasteiamelistalakto
www.melistalakto.gr