Το να «δεις» ένα γάμο μέσα από το φακό του Ανδρέα Πολίτη είναι σαν βλέπεις να ξεδιπλώνεται όλη η αληθινή μαγεία ενός γάμου μπροστά σου. Όμορφες στιγμές που περιγράφουν μία ιστορία αγάπης με elegance & grace. Όταν φωτογραφίζει επικεντρώνεται στις συμπεριφορές, στις αντιδράσεις, στο συναίσθημα, τα χαρακτηριστικά που κάνουν το κάθε ζευγάρι μοναδικό. Διαβάστε ποιες σκέψεις του μοιράστηκε μαζί μας και γνωρίστε λίγο καλύτερα το φωτογράφο που κρύβεται πίσω από αυτές τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

Πώς θα χαρακτήριζες το φωτογραφικό σου στυλ;

Μου αρέσει να δημιουργώ εικόνες που να εμπεριέχουν στοιχεία σύγχρονα αλλά και παλαιότερα. Θέλω να «παντρεύω» το μοντέρνο με το διαχρονικό, έτσι ώστε το ζευγάρι τελικά, να παίρνει εικόνες στο γάμο του, που θα μένουν για πάντα καλαίσθητες.

Με βάση ποια κριτήρια πρέπει ένα ζευγάρι κατά τη γνώμη σου να επιλέγει φωτογράφο;

Πιστεύω, πως ένα ζευγάρι, πρέπει πρώτα να βρει και να καταλήξει στο στυλ και το ύφος που του αρέσει φωτογραφικά και έπειτα να αναζητήσει τον επαγγελματία φωτογράφο που το έχει. Κρίνω λοιπόν αναγκαίο να έρθει σε επαφή μαζί του, έτσι ώστε να συζητηθούν από κοντά οι ανάγκες και οι επιθυμίες που έχει το ζευγάρι, αλλά και οι προτάσεις από τον φωτογράφο που μπορεί να κάνει το γάμο τους ακόμα πιο ξεχωριστό!

Τι σου αρέσει πιο πολύ να φωτογραφίζεις σε έναν γάμο;

Κάθε γάμος, πραγματικά είναι κάτι ξεχωριστό και μοναδικό! Και αυτό συμβαίνει από τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν κάθε φορά. Πραγματικά νιώθω τυχερός, που μέσα από το φακό μου, μου δίνεται η δυνατότητα κάθε φορά, να «κλέψω» στιγμές και συναισθήματα που θα μείνουν για πάντα.

Ποιες είναι πιστεύεις οι απαραίτητες wedding shots που πρέπει κάθε ζευγάρι να έχει;

Οι «must have photos» είναι αρκετές, τουλάχιστον για εμένα. Θα προσπαθήσω επιγραμματικά να πω μερικές, που εγώ κρίνω ότι συμπληρώνουν σωστά την ιστορία του γάμου ενός ζευγαριού μέσα στο άλμπουμ τους. Αρχίζουμε με λεπτομέρειες όπως νυφικό, κουστούμι, παπούτσια, δαχτυλίδι κλπ, μετά έρχονται τα οικογενειακά πορτρέτα, οι φωτογραφίες με φίλους- φίλες, τα πορτρέτα της νύφης – του γαμπρού, η Εκκλησία – στολισμός, η αναμονή του γαμπρού, όταν έρχεται η νύφη, η πρώτη ματιά, το φιλί, το μυστήριο – χορός του Ησαΐα, το ρύζι, η δεξίωση, ο πρώτος χορός και φυσικά, η τούρτα.

5 tips για τέλειες wedding photos

  • Καλή διάθεση
  • Χαμόγελα
  • Αγάπη – Συναίσθημα
  • Να είναι ο εαυτός τους
  • Πρόθυμοι να φωτογραφηθούν

Andreas Politis Photography

Πραξιτέλους 159,Πειραιάς, Τ: 2130257907, F/B: Andreas Politis Photography, Instagram: andreaspolitisphotography, Email: politisphotography@gmail.com, info@andreaspolitisphotography.gr