Ένας χώρος ευεξίας, χαλάρωσης κι απόλυτης αναζωογόνησης, στο κέντρο της Νίκαιας σας περιμένει να τον ανακαλύψετε! Με υπηρεσίες που θα σας αφήσουν άφωνους, μία καταρτισμένη ομάδα αισθητικών δημιούργησε αυτό το χώρο με πάθος για τη γυναίκα και τις ανάγκες.

Στο Spa Experience πιστεύουν ότι η αληθινή ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και ότι η περιποίηση μας είναι μια καθημερινή «ιεροτελεστία» ομορφιάς. Υπηρεσίες όπως: βαθύς καθαρισμός προσώπου, ενυδάτωση με βασικό συστατικό τη σοκολάτα, θεραπεία αντιγήρανσης και λάμψης με χρυσό, διόρθωση του οβάλ και λέπτυνση των ρυτίδων με Ραδιοσυχνότητες(RF) καθώς και πολλές ακόμα υπηρεσίες. Όλες ανώδυνες και εμπλουτισμένες με συστατικά που είναι αμιγώς επαγγελματικά και φιλικά προς την επιδερμίδα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη θεραπεία που σας ταιριάζει και να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ώρες που θα ακολουθήσουν.

Όσο για εσάς που ετοιμάζεστε να παντρευτείτε, αποτελεί ιδανική επιλογή για Bachelor/ Bachelorette, αφού θα διασκεδάσετε, θα χαλαρώσετε και θα ανανεωθείτε λίγες στιγμές πριν τη μεγάλη ημέρα. Σας δίνεται η επιλογή να συνδυάσετε τη θεραπεία προσώπου σας, επιλέγοντας κάποια μάλαξη από τα πάρα πολλά είδη μας όπως ζεστές ενεργειακές πέτρες μάλαξη με πουγκιά, αρωματοθεραπεία, μάλαξη με σοκολάτα κ.α.

Να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους, να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες, τι τιμές τους και τις προσφορές του μήνα!

Πλατεία Δαβάκη 12& Π.Ράλλη (στον 1ο όροφο), Νίκαια. Τ: 210 4964953, www.massageexperience.gr

FB: Massage Experience Instagram:massage_experience_