Τα αποτελέσματα εγγυώνται πως τη μεγάλη και σημαντική ημέρα θα είστε άκρως λαμπερή και ανανεωμένη!

Η γυμναστική είναι μία λέξη και κατά συνέπεια, έννοια, που δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα ιδίως αν δεν είσαι πολύ «του αθλήματος» και θες γρήγορα, άμεσα, χωρίς πολύ κόπο, αποτελέσματα. Πόσω μάλλον όταν ετοιμάζεσαι πυρετωδώς για την ημέρα του γάμου και ο χρόνος είναι περιορισμένος. Γι’ αυτό το λόγο αναζητάς την ιδανική γυμναστική, χωρίς να απαιτείται η καθημερινή πολύωρη παρουσία σου στο γυμναστήριο. Μη σκας! Το Electro Fitness έχει τη λύση που ακούει στο όνομα «EMS» και κάνει θαύματα.

Τι εννοώ; Χρειάζονται μόνο 20′ την εβδομάδα(!) γιατί η εικοσάλεπτη άσκηση σημαίνει 51.000 κομμάτια σε κάθε μυϊκή ομάδα που συστέλλονται, συμπεριλαμβανομένων σταθεροποιητών μυών. Οι pure led λάμπες που διαθέτει στο χώρο προσφέρουν αποτελεσματική του επίμονου τοπικού πάχους και συγχρόνως -πολύ σημαντικό- αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση.

Ιδιαίτερα για τις πρωταγωνίστριες της ημέρας, προτείνεται η εκγύμναση προσώπου ή στη γλώσσα των ειδικών ηλεκτρομυοδιέγερση προσώπου (pure lift) με την εφαρμογή κολλαγόνου στις προβληματικές περιοχές. Η μέθοδος αυτή στοχεύει στη λείανση των ρυτίδων, την ενυδάτωση και τη λάμψη. Καταπολεμά επίσης την μυϊκή ένταση και το στρες στην επιδερμίδα ενώ ενεργοποιεί και κρατάει σε καλή κατάσταση τα τριχοειδή αγγεία του δέρματος όπου σε αυτά οφείλεται η θρέψη των κυττάρων.

Γρηγορίου Λαμπράκη 93, Πειραιάς, Τ: 2104225667, F/B: Electro Fitness EMS Pilates TRX