Οι προετοιμασίες του γάμου έχουν αυξηθεί πυρετωδώς και μόλις μερικοί μήνες σας χωρίζουν από το μεγάλο γεγονός. Έχετε σχεδιάσει τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και θέλετε να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, αλλά (πάντα θα υπάρχει ένα αλλά), δεν αρχίσατε εγκαίρως γυμναστική, οπότε τώρα τρέχετε και δεν προλαβαίνετε…

Κανένα πρόβλημα, γιατί η έμπειρη ομάδα του Γιάννη Γκόβα και η υπεύθυνη προγράμματος Γρηγορία Πετροπούλου σας έχουν μία ολοκληρωμένη πρόταση που θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε λίγες μόλις εβδομάδες. Συνδυάζει την σωστή εκγύμναση του σώματος, με την κατάλληλη διατροφή και τις μετρήσεις που πρέπει να γίνονται στο σώμα για τον πλήρη έλεγχο του.

Στο Jaguar θα βρείτε την πλέον διαδομένη εκγύμναση EMS που αφορά όλο το σώμα κι είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος εκγύμνασης σύντομου χρόνου για την αύξηση της μυϊκής δύναμης και μάζας καθώς και για τη μείωση της περιεκτικότητας μυϊκού λίπους.

Μια συνεδρία εκγύμνασης διαρκεί κάθε φορά μόνο 20 λεπτά και πραγματοποιείται με την παρουσία καταρτισμένου εκπαιδευτή και φυσικά η ομάδα του Jaguar έχει φροντίσει για τις μετρήσεις που πρέπει να ακολουθούν. Τι εννοώ… Το Biody είναι μία συσκευή ανάλυσης της σύστασης του σώματος, η οποία γίνεται μέσω της βιοηλεκτρικής αντίστασης, το οποίο σε συνδυασμό με τις οδηγίες του επαγγελματία διατροφολόγου σας υπόσχεται το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα πεδία αξιολόγης του σώματος από το Biody:

  • λιπώδης μάζα/ιστός

  • σκελετική μυϊκή μάζα

  • βασικός μεταβολικός ρυθμός

  • πρωτεϊνική μεταβολική μάζα

Δεμερτζή 62 & Ηπείρου 2Α, Κερατσίνι. Τ: 2104321191 FB: Taekwondo Jaguar
www.taekwondo-jaguar.gr