Με βασικό στόχο την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την ανάπτυξη του κλάδου της φιλοξενίας στη χώρα, η 14η HORECA ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και να υποδεχθεί όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού και της μαζικής εστίασης… Όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, αφού η έκθεση έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας και έχει διεθνή εμβέλεια.

Από Παρασκευή 8 ως Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, 50.000 τ.μ. στο Metropolitan Expo θα γεμίσουν από 550 εκθέτες, από τις σημαντικότερες προμηθευτικές εταιρείες των παραπάνω κλάδων, καθώς και τα 4 stages των παράλληλων εκδηλώσεων. Γίνομαι πιο συγκεκριμένη και αναφέρω πως και στα 4 stages που θα λειτουργούν ταυτόχρονα, οι καινοτομίες για την ψηφιακή εξέλιξη και το digital marketing θα αποτελέσουν τον πυρήνα του Web Hotel. 

Βραβευμένοι και έμπειροι baristi και bartenders θα βρεθούν στα stages των Beer & Spirits Show και Coffee Events, όπου αντίστοιχα θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktails της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCA Greece.
Από την άλλη μεριά, στο Gastronomy Forum κορυφαίοι chefs και ζαχαροπλάστες απ’ όλο τον κόσμο, μέσα από εντυπωσιακές γαστρονομικές παρουσιάσεις, θα δώσουν το βήμα στην νέα ελληνική κουζίνα.

Τέλος, η έκθεση HORECA θα φιλοξενήσει και πάλι την ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε, στις 8 Φεβρουαρίου, στηρίζοντας έμπρακτα τη σημαντικότερη θεσμική συνάντηση  των Ελλήνων ξενοδόχων.

Είσοδος

  • Ελεύθερη θα είναι η είσοδος σε επαγγελματίες από τον κλάδο των ξενοδοχείων, της μαζικής εστίασης και της ευρύτερης επισιτιστικής αγοράς, οι οποίοι διαθέτουν barcode ή χειρόγραφη πρόσκληση (που ισχύει για 2 άτομα).
  • Όσοι επαγγελματίες δεν έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα έγγραφα αυτά, θα πρέπει να πληρώσουν εισιτήριο 20 ευρώ. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε παιδιά κάτω των 12 ετών.Ωράριο λειτουργίας:
    Παρασκευή 8, Σάββατο 9, Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 10:00-19:00, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 10:00-18:30.

Περισσότερα στο https://horecaexpo.gr