Η μέρα του έρωτα πλησιάζει και οι περισσότεροι ψάχνουν κόκκινα αρκουδάκια, λουλούδια και πολλές ακόμα ιδέες για να κάνουν δώρα στον/ην αγαπημένο/η. Υπάρχει όμως μία κατηγορία ανθρώπων, σε αυτή ανήκουμε κι εμείς, που ταυτίζουν τον έρωτα με τη σοκολάτα…

Ευτυχώς λοιπόν κάποιος έχει προβλέψει και για εμάς και τις αδυναμίες μας. Για να μην μακρυγορώ όμως…

Αυτή η σοκολατένια γιορτή που απευθύνεται σε όλους όσους βλέπουν σοκολάτα ακόμα και στον ύπνο τους. Λέγεται Chocolate Fest, είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ σοκολάτας και έρχεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για τις τέσσερις πιο ερωτικές και γλυκές ημέρες της ζωής μας!

Τέσσερις ημέρες λοιπόν, από τις 14 έως και τις 17 Φεβρουαρίου, αφιερωμένες στην πιο αθώα και ταυτόχρονα ένοχη απόλαυση της ζωής, για μικρούς και μεγάλους, με την Τεχνόπολη να μετατρέπεται σε ένα απέραντο εργοστάσιο σοκολάτας. Θα συνυπάρξουν εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης που θα δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο υλικό, και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να μη χάσουν μια τέτοια ανεπανάληπτη ευκαιρία!

Ωραία ως εδώ. Τι θα μπορούμε να κάνουμε ωστόσο στο Chocolate Fest; Από το να αγοράσουμε συσκευασμένες σοκολάτες μέχρι να απολαύσουμε σοκολατένιες λιχουδιές που θα έχουν φτιαχτεί εκείνη τη στιγμή, από το να παίξουμε εμείς οι ίδιοι μουσική μέχρι να συμμετάσχουμε στο τέλειο παιχνίδι «Το κυνήγι της σοκολάτας» και πολλά ακόμη! Μην το χάσετε, μάθετε περισσότερα εδώ:

www.chocolatefest.gr, F/B: chocolatefestgr, Instagram: chocolatefest_gr.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, 14-17 Φεβρουαρίου. Πέμπτη: 16.00-21.00, Παρασκευή: 16.00-21.00, Σάββατο: 11.00-21.00, Κυριακή: 11.00-21.00. Γενική είσοδος €3.