Δεν υπάρχει κανείς που έχει αντισταθεί να εκφράσει το θαυμασμό του σε μια αισθησιακή γυναίκα, γιατί αυτού του είδους η  γυναίκα είναι μια γυναίκα πάνω από όλα θηλυκή και η γοητεία της δεν έχει ηλικία. Όλοι υποκύπτουν μπροστά στη γοητεία μιας γυναίκας η οποία, σε όποιο χώρο μπει, θα κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν πάνω της.

Αυτό ακριβώς πιστεύουν και στο κέντρο αισθητικής, Icon Beauty, πως η κάθε γυναίκα έχει τη δική της ομορφιά, που πηγάζει από μέσα της. Το Icon Beauty εδώ και τέσσερα χρόνια είναι το κέντρο αισθητικής που εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια, αφού η εμπνεύστρια και ιδιοκτήτρια Κωνσταντίνα Γιώτη έχει πάθος με αυτό που κάνει και φυσικά το γνωρίζει πολύ καλά.  

Το ICON δημιουργήθηκε για να ξεχωρίσει. Ένας χώρος με την σφραγίδα του προσωπικού στυλ της Κωνσταντίνας , φιλόξενος και με “ψαγμένα” προϊόντα ομορφιάς. Ο χώρος ομορφιάς με το όνομα ICON Beauty, δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία της Κωνσταντίνας, αφού έχοντας συλλέξει πολλές και διαφορετικές εμπειρίες από διαφορετικούς χώρους αισθητικής και περιποίησης ήθελε να δημιουργήσει ένα χώρο όπως ακριβώς τον ονειρευόταν. Συγκέντρωσε όλα όσα της άρεσαν και φυσικά όσα την ενοχλούσαν και έφτιαξε ένα χώρο ώστε να νιώθουν άνετα η ίδια και η ομάδα της αλλά και όσοι εμπιστευτούν την εμπειρία και το ταλέντο τους.

Με υπηρεσίες αισθητικής όπως περιποίηση άκρων, αποτρίχωση, θεραπείες για βλεφαρίδες, καθώς και make up μπορούμε να σας πούμε, με βεβαιότητα πως πρόκειται για ένα χώρο ζεστό που προσφέρει το αίσθημα της οικειότητας, ενώ τα αποτελέσμα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, αφού η κατάρτιση και ο επαγγελματισμός τους είναι από τα βασικά συστατικά της συνταγής τους.

Σωτήρος & Καραΐσκου 129 (Ισόγειο), ΠειραιάςΤ: 2104127734, F/b: Icon Beauty-The Art of Beauty