Η Εύη Μπολοβίνου, ιδιοκτήτρια του House of Nails, ένας άνθρωπος με δημιουργικότητα, αισιοδοξία και χαμόγελο, μας υποδέχεται στο χώρο της και μας αναλύει όλα τα μυστικά για την περιποίηση των άκρων. Τι χρώμα προτείνει στην υποψήφια νύφη; Πόσο συχνά πρέπει να φροντίζουμε τα άκρα μας; Ποιες οι τάσεις στα nail arts; Αυτά και ακόμη τόσα ερωτήματα βρίσκουν απαντήσεις από την ίδια και την ομάδα της!

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την αισθητική των άκρων; Με την αισθητική των άκρων αποφάσισα να ασχοληθώ σε μικρή ηλικία όταν ακόμα βρισκόμουν στις τελευταίες τάξεις του λυκείου! Από τότε ασχολούμαι με αυτό το επάγγελμα αποκλειστικά!

Πόσα χρόνια λειτουργίας μετράει το House of Nails; Το κατάστημα μετρά μόλις ένα χρόνο λειτουργίας και συνεχίζουμε…

Τι υπηρεσίες προσφέρονται στο House of Nails; Προσφέρουμε υπηρεσίες που αφορούν τον καλλωπισμό και την θεραπεία των άκρων.

Πόσο συχνά θεωρείς πως πρέπει μία γυναίκα να περιποιείται τα άκρα της; Είναι απαραίτητη πλέον η περιποίηση των άκρων περισσότερο για λόγους υγιεινής λόγω του ότι οι γυναίκες είναι απασχολημένες με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και καταπονούν αρκετά τα άκρα τους.

Ισχύει αυτό που λένε πως πρέπει να αφήνουμε τα νύχια μερικές βδομάδες «για να αναπνέουν»; Τα νύχια δεν αναπνέουν όπως και τα μαλλιά μας! Ωστόσο μερικές γυναίκες έχουν πιο ευαίσθητα νύχια από κάποιες άλλες, συνεπώς χρειάζεται να τα αφήσουν κάποιο διάστημα χωρίς κάποια τεχνική εργασία. Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα τα αφήσουν απεριποίητα.

Κεφάλαιο Γάμος. Ποιες τάσεις κυριαρχούν φέτος στα bridal nail arts; Φέτος η τάση των νυχιών για τις υποψήφιες νύφες είναι τα απαλά γαλακτερά χρώματα που ιριδίζουν. Ή τα χρώματα σε απαλές αποχρώσεις που ταυτόχρονα είναι και καθρέφτης.

Χρειάζεται η υποψήφια νύφη να κάνει κάποιο δοκιμαστικό στα άκρα της όπως κάνει για το μακιγιάζ; Για το νυφικό μανικιούρ δεν απαιτούνται δοκιμαστικά, όπως απαιτείται για το μακιγιάζ. Αποφασίζουμε το σχήμα, το χρώμα και τελειοποιούμε επιτόπου το μανικιούρ και το πεντικιούρ της υποψήφιας νύφης.

Πόσο καιρό πριν χρειάζεται να φτιάξει τα νύχια της; Ιδανικά, εμείς προτείνουμε 3-4 μέρες πριν να περιποιηθεί τα νύχια της, αφού οι τεχνικές εργασίες που συνιστούμε είναι ότι πρέπει για να διατηρηθεί το μανικιούρ και να είναι σίγουρη πως όλα είναι στην εντέλεια.

Ημιμόνιμο, gel ή απλό βερνίκι συστήνεις εσύ για την υποψήφια νύφη; Εμείς, συστήνουμε το ακρυλικό για ένα πιο σίγουρο και μόνιμο αποτέλεσμα. Μία υποψήφια νύφη θέλει να είναι τα πάντα στην εντέλεια και το μανικιούρ της είναι μέσα σε αυτά. Αν όμως θέλει κάτι πιο απλό κι ελαφρύ, ιδανική επιλογή είναι το ημιμόνιμο.

Τι μέγεθος νυχιών ενδείκνυται να έχει μία νύφη για τη μεγάλη ημέρα; Το μέγεθος και το σχήμα καθορίζεται εκείνη την ώρα κατόπιν συνεννόησης αναλόγως το τι ταιριάζει στην ίδια σε συνδυασμό με το νυφικό που έχει επιλέξει.

Φραγκιάδων 1Α, Πειραιάς. Τ: 2104180801 FB: Evi’s House Of Nails Instagram: evishouseofnails