Κρασί ή τσίπουρο, φίλοι, μεζεδάκια και μουσική. Θέλει κάτι άλλο ο άνθρωπος τελικά, για να είναι ευτυχισμένος;

Στο Κουνουπίδι έχουν πιάσει το νόημα της ζωής και ξέρουν τον τρόπο για να μας κανουν να διασκεδάσουμε. Σε έναν ζεστό χώρο, με πρωταγωνιστή το ξύλο,τα γήινα χρώματα και την παρεΐστικη διάθεση, ο Βασίλης και η ομάδα του σε περιμένουν. Καθημερινά, εκτός Δευτέρας, από τις 17:00 και Κυριακές από τις 12:00, το κέφι ξεκινάει με απίθανους μεζέδες, ρακόμελα, ουζάκια και τσιπουράκια και τελειώνει με τους θαμώνες να χορεύουνε πάνω στα τραπέζια με τις πιο παλιές λαϊκές επιτυχίες.

Από την κουζίνα τους, να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τη μπριζόλα τεραστίων διαστάσεων που χορταίνει και τον πιο απαιτητικό, την τηγανιά κοτόπουλο και το σπετσοφάι. Για όσους προτιμούν σαλάτες ή λαχανικά, το μενού έχει μεριμνήσει. Άπαιχτα ρολάκια μελιτζάνας και νοστιμότατη σαλάτα κηπουρού, θα κάνουν τον ουρανίσκο σας να παραμιλάει.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι αργά με ζωντανή μουσική, με την ορχήστρα να παίζει λαϊκά άσματα μοντέρνα και παλιότερα, να χορέψετε με την ψυχή σας και να ξαναδώσετε ραντεβού για την επόμενη βδομάδα!

Τσιμισκή 8, Νίκαια, Τ: 698 147 8975,
F/B: Κουνουπίδι- Μουσικό Μεζεδοπωλείο
Instagram: kounoupidi_meze