Μπορεί το όνομα να θυμίζει το διαχρονικό παιδικό παραμύθι του Τσαρλς Λούτγουϊτζ Ντότζσον, η Αλίκη στο Χώρα των Θαυμάτων αλλά όταν βρίσκεσαι μπροστά από τον family-friendly πολυχώρο της Wonderland στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο, νιώθεις σαν τον Τσάρλι Μπέκετ στην ταινία ο Τσάρλι και το Εργοστάστιο Σοκολάτας όταν πρωτοαντίκρυσε το εργοστάσιο.

Ένας πραγματικός παράδεισος για μικρούς και μεγάλους, όπως ακριβώς προδίδει και το όνομά του, αυτός ο πολυχώρος υπόσχεται να “εξουθενώσει” όλη την οικογένεια. Μία τεράστια έκταση με παιχνίδια και ποικιλία δραστηριοτήτων, περιμένουν κάθε παιδί να εξαντλήσει τις μπαταρίες του και να ζητάει κι άλλο. 

Όσο για τους μεγάλους…υπάρχει επίσης πρόβλεψη. Το καφέ του πολυχώρου σας περιμένει από νωρίς το πρωί, να χαλαρώσετε, ξεχνώντας για λίγο υποχρεώσεις και ρουτίνα και απολαμβάνοντας ποιοτικό καφέ και κουβεντούλα. Επειδή όμως οι μικροί μπόμπιρες είναι ακούραστοι, κι εσείς το μεσημέρι θα έχετε πεινάσει, το εστιατόριο σας περιμένει να σας αποπλανήσει με τα πιάτα του. 

Σημειώστε πως αναλαμβάνουν την οργάνωση παιδικών πάρτυ, με την εγγύηση πως θα μείνει αξέχαστο κι όχι μόνο…Φιλανθρωπικά events αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις όπως οι βαπτίσεις θα μοιάζουν με παραμύθια στα έμπειρα χέρια της ομάδας της Wonderland.

Εμπιστευθείτε τους και θα έχετε τη Wonderland που έχετε ονειρευτεί!

Ακτή Δηλαβέρη 5, Μικρολίμανο, Πειραιάς, Τ: 2104100770, 2104101800, Email: info@wonderlandpeiraias.gr, F/B: Wonderland food and play, Instagram: wonderland.food.and.play