Λένε πως το αυτοκίνητο ενός ανθρώπου, λέει πολλά για τον χαρακτήρα και την φιλοσοφία του. Επιλέγοντας ανάμεσα από ένα ασφαλές οικογενειακό επιβατηγό, ένα περιπετειώδες τζιπ ή ένα σπορ δίπορτο, ένα είναι σίγουρο, στη NISSAN Κυριακούδης Α.Ε., θα βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει!

Αρχής γενομένης από το 1991, τα αδέρφια Γιώργος και  Γιάννης, με οδηγό την μεγάλη τους αγάπη για το αυτοκίνητο,  ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με τη NISSAN. Σήμερα, κάμποσα χρόνια αργότερα, η 2η γενιά, συνεχίζει να εξυπηρετεί με το ίδιο μεράκι, χιλιάδες πελάτες.

Το κορυφαίο και ακόμα καλύτερο Nissan Qashqai παρουσιάζει η NISSAN ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ Α.Ε. Με νέους εξελιγμένους κινητήρες νέα γενιάς, βενζίνης 1.3L, που προσφέρει καλύτερη απόδοση από ποτέ, με 140 και 160 ίππους, και κινητήρα diesel 1.5L, με 116 ίππους, 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DCT διπλού συμπλέκτη, τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility, σύστημα ProPILOT και νέο σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας NissasConnect A-IVI, συμβατό με όλα τα smartphones, το Nissan Qashqai γεμίζει κάθε οδηγό με αυτοπεποίθηση, σε κάθε περίσταση. Αποδεικνυεί πως το κορυφαίο έγινε ακόμα καλύτερο!

Θηβών 97, Πειραιάς. Τ: 2104911410 F: 2104917978 E-mail: kiriakoudis@kiriakoudis-nissan.gr

www.kiriakoudis-nissan.gr