Λίγες ημέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, το Δια Βίου Σπουδαστήριο εύχεται σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειες του, υγεία και ευτυχία για το νέο έτος.

Το σπουδαστήριο που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μαθητών και μαθητριών, αφού το επίπεδο κατάρτισης των εκπαιδευτικών είναι αρκετά υψηλό και εκτός αυτού η διδακτική πράξη υλοποιείται σε ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον μέσα σε φωτεινές, ευχάριστες και προσεγμένες σε κάθε τους λεπτομέρεια αίθουσες.

Με πολύ προσοχή κι αγάπη γι’ αυτό που κάνουν προετοιμάζουν συστηματικά και με επάρκεια τους μαθητές μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την απαιτητική δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Προσφέρουν στους υποψηφίους τα γνωστικά εκείνα εφόδια που θα τους οδηγήσουν με σιγουριά στην εισαγωγή σε σχολές υψηλής ζήτησης στα ανώτατα και τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική τους εξέλιξη αλλά και την επαγγελματική και κοινωνική τους καταξίωση.

Η ομάδα του “Δια Βίου Σπουδαστήριο” εύχεται καλές γιορτές, χωρίς πολλή τεμπελιά, με διάβασμα και φυσικά με πολλά-πολλά γλυκά!

Αλκιβιάδου 131, Πειραιάς. Τ: 2104100133  FB: Δια Βίου Σπουδαστήριο

www.dvs.edu.gr