Με 3 μονάδες στην Αττική και σημαντική-καίρια εμπειρία στη φροντίδα των ηλικιωμένων, η μονάδα Patsoureas, προσπαθεί καθημερινά για την καλύτερη ποιότητα ζωής των ανθρώπων τρίτης ηλικίας.

Σκοπός της ίδρυσης της μονάδας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών φροντίδας, περίθαλψης και υποστήριξης αυτοεξυπηρετούμενων και μη ηλικιωμένων αλλά και η περίθαλψη εκ κινητικής αναπηρίας χρονίως πασχόντων ατόμων μη αυτοεξυπηρετούμενων (>18 ετών) σε ένα πολυτελές, πλήρως ανακαινισμένο και ευχάριστο περιβάλλον με σύγχρονες εγκαταστάσεις και κυρίως με εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι μονάδες σε Ηράκλειο, Φάληρο και Μικρολίμανο είναι εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα, ώστε να διευκολύνεται η καθημερινότητα των ανθρώπων που ζουν εκεί . Με συχνές εναλλαγές στη διακόσμηση, ανάλογα με την εποχή του έτους, πολλές δραστηριότητες και απασχόληση, χρώματα, φως και μουσική, δημιουργούν χώρους φιλοξενίας που σφύζουν από ζωή. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό σέβεται πρωτίστως την αξία του ανθρώπου, προσπαθώντας καθημερινά να φροντίζουν κάθε ανάγκη, προσφέροντας απλόχερα ευτυχία και μερικά ειλικρινή χαμόγελα.

Κύριο μέλημα είναι η διατήρηση του σπιτικού περιβάλλοντος, σε χώρους που οι φιλοξενούμενοι νιώθουν ασφαλείς και άνετοι σαν το σπίτι τους.

Πευκών 121, Παλαιό Ηράκλειο, Τ: 210 2810810/ 210 2828248

Ελευθερίου Βενιζέλου 20, Ν. Φάληρο, Τ: 210 4810028

Φιλίππου 30, Μικρολίμανο Πειραιάς, Τ: 210 4220444/ 210 4220555

http://www.patsoureas.gr/index.php, email: info@patsoureas.gr