Το μεζεδοπωλείο με τα αυθεντικά μεζεκλίκια, το ελληνικό κρασί και την κρητική ρακί!

Ποια είναι τα συστατικά για να περάσουν οι δύσκολες και κρύες μέρες του χειμώνα; Ένα (ή και περισσότερα) ποτήρι κρασί με την παρέα πάντα μας βοηθάει να αποτινάξουμε την ημέρα από πάνω μας. Πόσω δε μάλλον όταν συνοδεύεται από νόστιμους μεζέδες.

Φαίνεται λοιπόν πως η «Κρασοκατάσταση» διαθέτει όλο το πακέτο, αφού είναι αυτό το παραδοσιακό και κυρίως αυθεντικό μεζεδοπωλείο, που διαφέρει από εκείνα που έχουμε συνηθίσει. Με αγνές και φρέσκες πρώτες ύλες, πολλές από τις οποίες έρχονται απευθείας με το καράβι από τη Σύρο.

Για τη νέα σεζόν το μενού ανανεώθηκε και έχει πολύ διάθεση να «παίξει» με τον ουρανίσκο μας, καθώς στο μενού του έχουν προστεθεί γεύσεις που υπόσχονται να μας ξετρελάνουν! Εμείς ξεχωρίσαμε τη λιαστή τομάτα Σύρου σε κουρκούτι, τη μοσχαρίσια γλώσσα στιφάδο, την κοπανιστή Σύρου και τον κλέφτικο μεζέ της γιαγιάς.

Ο γίγαντας Θεοδόσης αποφάσισε να μεγαλουργήσει για ακόμη μία φορά, δίνοντας έναν άλλο αέρα στην κουζίνα του, με φαγητά μαμαδίστικα και καλομαγειρεμένα, τα οποία μάλιστα, μπορείτε και με ένα τηλεφώνημα να απολαμβάνετε στο χώρο σας Τετάρτη με Σάββατο, από τη 1μμ έως τις 7μμ, με ένα μόνο τηλεφώνημα!

***Τετάρτη με Κυριακή από τη 1 το μεσημέρι!

Ασκληπιού 43, Αγία Σοφία, Πειραιάς. Τ: 2104206202 FB: Μεζεδοπωλειο ΚΡΑΣΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Instagram: krasokatastasi