Πιστέψατε πως δε θα τηρούσαν την υπόσχεσή τους; Λάθος κάνατε! Ο Μίμης κι η Άννα επέστρεψαν πιο ανανεωμένοι, πιο δημιουργικοί και φυσικά με μεγαλύτερη τάξη. Σας είχαμε ενημερώσει πως θα το μάθετε πρώτοι από εμάς και τελικά ήρθε η στιγμή!

Σε μία μονοκατοικία του 1920 στον Κορυδαλλό, στεγάζεται πλέον η αγαπημένη μας «συμμορία», με το ίδιο πάντα μεράκι, την ίδια αγάπη, κρασάκι και φυσικά εξαιρετικό φαγητό! Ένας χώρος ολοκαίνουργιος, που θυμίζει τάξη σχολείου, με αυλή και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους μικρούς μας φίλους, στον οποίο θα δώσουμε ραντεβού αυτές τις γιορτές για ξενύχτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Μίμης κι η Άννα, πιστοί στην κλασσική και δοκιμασμένη συνταγή, μας σερβίρουν το καλύτερο ίσως φαγητό που έχετε δοκιμάσει ως τώρα. Ο σεφ και ιδιοκτήτης, Δημήτρης Τζιράκης επιμελείται προσωπικά το μενού και κάνει τον ουρανίσκο μας να παραμιλάει… Τι; Δε με πιστεύετε; Εμείς επειδή έχουμε δοκιμάσει ξέρουμε και σας λέμε με το χέρι στην καρδιά πως το ζυμωτό ολόφρεσκο, χειροποίητο ψωμάκι ή τα ζουμερά κρέατα. Συγκεκριμένα η σαλάτα του χωριού και το κοκό του Μίμη- είναι φιλέτο κοτόπουλο σε φωλιά κανταϊφι- θα σας κάνουν να γλείφετε τα δάχτυλά σας.

Από Τετάρτη μέχρι Κυριακή, όταν χτυπάει το κουδούνι θα πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες, για βραδιές με την καλύτερη παρέα και εννοείται ζωντανή μουσική. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, οι μουσικοί ξεκινούν το πρόγραμμά τους το απόγευμα, ενώ τις Κυριακές το live μας κρατάει συντροφιά από το μεσημέρι. Σημειώστε πως Δευτέρα-Τρίτη κάνουμε κοπάνα, για να προλάβουμε να διαβάσουμε ντε!

Ασκληπιού 34, Κορυδαλλός, Τ: 2130144642 FB: Ο Μίμης και η Άννα Instagram:o_mimis_kai_i_anna