Το πρωί σου ξεκινάει συνήθως με γκρίνια επειδή ακόμα δεν είναι Σαββατοκύριακο, δεν έχεις ενέργεια και πρέπει να φτάσεις κάποια στιγμή στο γραφείο και σκέφτεσαι που θα σταματήσεις να πάρεις τον πρώτο καφέ της ημέρας. Ξαφνικά πέφτεις πάνω στο all day espresso bar ΚΟUΠΑ και κάπως έτσι η μέρα σου αποκτά άλλο νόημα.

Η ΚΟUΠΑ φαίνεται πως ήρθε για να μείνει και να μας κρατήσει συντροφιά αυτό το χειμώνα. Από το πρωί είναι έτοιμο να σε εξυπηρετήσει και να σου σερβίρει αρωματικό καφέ, Mokador παρακαλώ με ρίζες από την Ιταλία, μας θυμίζει πως είναι ο καλός καφές. Εξάλλου, έχει βραβευτεί και δύο φορές.

Μαζί με το καφεδάκι ταιριάζουν άψογα κάποιο από τα ζεστά ή κρύα σνακ που ετοιμάζει με μεράκι η Νικολέτα. Επιλογές όπως club sandwich, pizza, αραβικές ή sandwich με τα υλικά της αρεσκείας σας, θα σας δώσουν ενέργεια για όλη τη μέρα. Εμείς πάντως ξεχωρίσαμε την αραβική κοτόπουλο και τα pancakes με σοκολάτα και μπανάνα…γιατί είμαστε γλυκατζήδες, τι να κάνουμε.

Το βραδάκι δίνουμε ραντεβού στην Αγίου Δημητρίου 168 για να χαλαρώσουμε και να πιούμε καθαρά ποτά και να τα συνοδεύσουμε με τη μεγάλη ποικιλία αλλαντικών που ετοιμάζει επί τόπου η Νικολέτα. Η θετική διάθεση που φροντίζουν να έχουν πάντα ο Γρηγόρης κι η Νικολέτα είναι μερικά από όσα μας έχουν μαγνητίσει σε αυτό το μαγαζί.

Αγίου Δημητρίου 168, Πειραιάς, Τ: 21 1184 2523, F/B: ΚΟUΠΑ espresso bar