Μη χάσετε το Christmas Camp ή αλλιώς 8 ημέρες γεμάτες παιχνίδια και δημιουργίες αφιερωμένες στα παιδιά, 24, 27, 28 και 31 Δεκεμβρίου αλλά και 02, 03, 04 και 07 Ιανουαρίου!

Πλησιάζουν επιτέλους αυτές οι υπέροχες ημέρες των Χριστουγέννων όπου μικροί και μεγάλοι θα κάνουν ένα διάλειμμα από σχολεία, υποχρεώσεις και καθημερινή ρουτίνα. Όμως η δημιουργία και το παιχνίδι για τα παιδιά δε σταματάνε ποτέ και σε αυτό συμβάλλει το απόλυτο στέκι των μικρών μας φίλων που μετράει μόνο λίγους μήνες λειτουργίας και ακούει στο όνομα «Ονειροχώρα».

Σε ένα χώρο δύο επιπέδων αυτός ο παιδότοπος που διαφέρει από όλους τους άλλους, προσφέρει μία ποικιλία δραστηριοτήτων για παιδιά κι ώρες χαλάρωσης για μεγάλους. Με θέα τη θάλασσα, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, ενώ οι μικροί να επιδίδονται σε μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρονται. Στο πρώτο επίπεδο θα βείτε μία μεγάλη παιχνιδοκατασκευή με μπασκέτα, αναρρίχηση, κούνια τσουλήθρα, τραμπολίνο και baby park. Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχουν επιτραπέζια παιχνίδια, lego, playmobil, puzzle, ποδοσφαιράκι, ping pong, playstation, παραμύθια.

Μάλιστα για τις ημέρες των εορτών οι παιδαγωγοί, Χρυσάνθη Ποταμιάνου και Μαρίνα Φαρμακοπούλου, οργανώνουν το Christmas Camp ή αλλιώς 8 ημέρες γεμάτες παιχνίδια και δημιουργίες αφιερωμένες στα παιδιά. Δραστηριότητες όπως θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές ή χειροτεχνίες από πηλό, προβολές ταινίων με εορταστικό θέμα συνοδεία φυσικά χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων που όλοι αγαπάμε. Για 8 ημέρες, από τις 08:00-16:00 τα παιδιά θα περνούν παραγωγικές ώρες παίζοντας, δημιουργώντας και κάνοντας καινούργιους φίλους.

Υ.Γ. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, οπότε σπεύσατε να κλείσετε θέση για το παιδάκι σας.

Ήβης 14, Πειραιάς. Τ:2111113289, F/B: Ονειροχώρα του Πειραιά